Jump to content

dimytar11

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dimytar11

  • Рожден ден 11.07.1991

Друго

  • Kaра
    ауди а3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Плевен, Варна

dimytar11's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За сега проблемът се реши от самосебе си. Като натисна ключът навътре съвсем леко и го завъртя, всичко си работи както трябва. Дано е все така
  2. Можете ли да ми кажете, как се сваля ключът?
  3. И аз вече клоня по- скоро към ключ. Забравих да спомена, че преди време като врътнех ключа и понякога отново не светваха светлините по конзолата. След изключване и включване повторно на ключа светваха. Най- вероятно той прави проблем. Благодаря.
  4. Колеги, предварително се извинявам ако има подобна тема, но аз лично не намерих точно за този проблем мнения. Та проблема ми е следният: забелязах, че не ми свети заден ляв габарит, купих си крушка, свалих старата и видях, че не е изгоряла. Погледнах и видях, че и преден ляв не свети, погледнах предпазителите- всичко е наред. Също така не ми светят и светлините по панела (около климатроника) и копчето за включване на фаровете. Играх си с бушоните и за малко светна всичко- и габаритите и конзолата, но след това пак изгаснаха. Когато съм на габарити и пусна и ляв мигач- светва всичко- и габарити (предни и задни) и конзолата, като изключа мигача- всичко отново потъва в тъмнина. Това с мигача го правя, когато колата не е на контакт. Ако имате идея от къде идва проблема- ще съм много благодарен.
  5. Може би въпросът ми е глуповат, но кое точно от горе споменатите е "габарити"?
  6. Може би въпросът ми е глуповат, но кое точно от горе споменатите е "габарити"?
  7. Може би въпросът ми е глуповат, но кое точно от горе споменатите е "габарити"?
  8. Аз имам може би малко смешно питане. Часовникът ми не е верен и не мога да го сверя (прецакало се е лостчето за сверяването). Интересува ме дали ако махна бушона, който отговаря за него и го сложа когато часът съвпада с точното време ще стане работата. Та главният ми въпрос е кое бушонче точно отговаря за това. Благодаря предварително.
  9. Един проблем по- малко. Благодаря отново.
  10. Маслото е пълна синтетика и обозначенията на кутията са следните: Q8 unigear, sea 75w90, apgl- 5
  11. Добре, благодаря. Така и ще направя! Поздрави и весели празници.
  12. Колеги, имате ли мнение за Q8- белгийско е маслото, 75w90, за скоростна кутия ми го препоръчаха. Също така бих искал да попитам, как точно се сменя маслото (карам а3, 1.9тди, 110, 97г.) Има ли някаква семеринг за смяна и въобще някакви други бредни подробности, които трябва да знам за да си сменя маслото. Благодаря.
  13. Както вече споменах- некомпетентен съм. Наистина ли е толкова просто да си го сменя сам. Звънях в един сервиз и ми казаха цена за смяна- 35лв., което ми се вижда доста за такава дреболия (поне по мненията на колегите от форума). Ако може да ми обясните маалко по- детайлно как ще стане номера, бих се пробвал сам.
  14. Благодаря. Поздрави.
  15. Да си кажа честно- пълен невежа съм. Моля по- запознатите да ме светнат за евентуалните причини за проблема. Благодаря.
×
×
  • Create New...