Jump to content

spooksy

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    NG Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

spooksy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. spooksy

    Подмяна салон Б4

    Здравейте колеги , искам да попитам някой дали знае или е правил такава интервенция. Бих искал да си сменя седалките на колата а тя е стандартно Ауди 80 седан с такива от А4 например.
  2. Здравей колега , интересува ме трилъчевият волан от купето има ли го още и каква му е цената ?
  3. Колега ако проблема е с бензиновата помпа не би трябвало да е само когато мотора е студен а през цялото време. Вземи си изчисти дросел клапата а пък може и да почне да пали.
  4. Относно боядисването в прашен гараж,винаги има риск някой винарка или комарче да те се подхлъзне по лака.Личен опит. Евала на колегата за ентусиазма,оптиката стана много добре. :zustimm:/> Само бих си позволил да те посъветвам да избереш крайно гърне с двоен накрайник. Седи му по-добре.
  5. Към автора на темата: Колега,понеже спора в темата е предимно куатро или не,и се изброиха доста минуси на двойното задвижване не искам да оставаш с грешно впечатление. Да караш и най-вече да поддържаш Ауди се обезмисля с предното предаване.Това са капризни коли със сравнително скъпи части и три основни предимства пред другите марки : 1.солидно изработен салон 2.поцинковано купе 3.quattro -то Тоест с Ауди на предно няма да си половин човек ама ще си купиш половин кола. Успех с търсенето!!
  6. Извинявам се колеги да попитам за този американски автомобил,предложен в темата от колегата audiceco http://www.mobile.bg/11354316894393060 Ta въпроса ми е защо да се избягват американските коли,нещо по-различно ли има от европейските версии.
×
×
  • Create New...