Jump to content

Kopeldaka

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi S3, Avensis

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kopeldaka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нямах грам намерение да пиша по темата, ама от това, което виждам, тая кола отива яко на зле. Докато Мартин я караше, имаше доста неща, които трябваше да бъдат оправени, но като гледам ти вместо да и оправиш кусурите, ти се чудиш по какъв начин да я осереш още повече. Малки и вероятно грозни джанти със зелен кант, зелен ейнджъл айс на китайски фарове, да не говорим за невероятната аерография на предния капак и още сумати неща, които искат оправяне.
  2. Жоро, Голфъра вече е с Т3/Т4 турбина, 630сс дюзи и т.н. и е 320-330 коня на диното (тавана на стоковите биели).
  3. Чисто нов SACHS съединител комплект си взимаш и си караш, не ти трябва никаква керамика, щом колата е на предно. Старото ми Ауди на 300 коня с доста тежки 18-ки се караше 1 година при мен и вече повече от 1 година е в новия му собственик и съединителя още държи, като на колата и се раздава дебела газ постоянно.
  4. Oversize бутала, строук на блока и вал от 1.9 TDI.
  5. Звънни някой ден като си свободен, ще направим с мойто S3 едно кръгче да видиш разликата в поведението.
  6. Колеги, търся регулируемо окачване или в краен случай само пружини за Audi S3 8L. Който има да предлага оферти тук.
  7. Що не звънна да ме питаш. Слагай си оригинален SACHS чисто нов и си свиркай. Колата е на предно, а и тия коне, дето искаш да изкараш не са много. Мойта А4-ка беше 280 коня и се караше с оригиналния съединител, продадох я преди 1 година и от тогава всяка вечер е по гонките на Бояна, правила е сумати стартове и съединителя още държи. Ако чак толкоз имаш мерак за керамика, сложи си, ама не виждам смисъл, колата ти не е Quattro.
  8. Не мога да схвана тогава за какво ти е тоз глупав лънч, като не искаш да си подобряваш старта?
  9. Ето ти евтино решение на проблема http://prodavalnik.com/toyo-proxes-r-888-205-55-16-semi-slik-leti-dzhanti-zhelyazni-dzhanti-i-dr-i33558309 съединителя ти ще изкара, нали го сменя преди известно време, виж Митака Голфъра колко време тормози неговия стоков съединител със сликове и още не е умрял, а той дори не го е сменял.
  10. Заеби тоз лънч, инвестирай в гуми, че като те видях с какви изпечени галоши караш, не знам как очакваш въобще да имаш старт.
  11. Както съм писал в заглавието, трябва ми или цял десен фар или счупен фар със здраво стъкло, задължително от фейслифт. Давайте оферти колеги. 0888/144-974
  12. Поради тази причина ключалката на багажника винаги се оставя в случай на нужда.
  13. Kopeldaka

    Свещи за 1.8Т ARX

    Колега, ако ще слагаш чип, винаги се слагат една идея по-студени свещи - например PFR7Q на NGK или FR6KPP33+ на BOSCH.
  14. Цитиране на предходен пост! Няма как да стане тази работа, защото преди да стигнеш лупата седи пластината, която отрязва и пречупва светлината на лупата. Според мен фаровете ти са за рециклиране на рефлектора на лупата (с годините прегаря и покритието започва да се лющи и да пада) затова светят слабо.
×
×
  • Create New...