Jump to content

Чарли

Members
  • Мнения

    337
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Чарли

  1. Здравейте,продавам I-pod 4-то поколение. Не е използван много,аз го закупих 2-ра ръка. Има надрасквания от задната част,като козметични забележки. При интерес мога да го снимам,цена на лично с предложения,благодаря.
  2. Просто не си взимай с автоматик е безполезнено. Имал съм 1.8AGN мотора,ръчни. Вървеше си колата,като за първа,но си е скопена. Пък и си гори,доста. Не ми се мисли какво ще е с автоматик. Поздтави и успех.
  3. А да питам,тук някой от форума,внася ли коли от(Германия,Италия и т.н.)?
  4. Ми,доста позитивни мнения съм чел за А2-ките. А за това,че искъм да си я взема от Англия,просто там са по добре подържани... Дори повечето са със история. Е с малко завишени цени,но по запазени са от тул в пути..
  5. До колкото знам,вече обръщането не е кой знае какво. За това питам за Пловдив къде ги обръщат качествено. Надявам се че някой все ще ме насочи. Това че може да ми излезне малко по скъпо не ме бърка. Важното за мен е да е по запазена колата.
  6. Здравейте,решил съм да взимам въпросният автомобил за жена си,та въпроса ми е следният. След 2 месеца ще ходя в Англия. Погледнах цените там и тук,няма голяма разлика. Излиза ли обръщането скъпо и къде в Пловдив ги обръщат качествено за да проверя,че слес два месеца заминавам. Или според вас няма смисъл да се занимавам и да си я взема от тук? Не след дълго,ще си купувам и с3-ка,за да не отварям пак друга тема след време,какво мислите,заслужава ли си от там или да се мъча от тук. Питам,защото колите в България масово са избушени,особено с3-ките.
  7. Благодаря за компетентните отговори колеги,помагате ми много. Когато се реши,темата е за махане. Получих това което исках.
  8. Калто и по горе казах,в момента събирам мнения,чета повечко и така. Бюджетът не е определен,12.13к мога да дам,може и повече,според зависо от много неща. За 2.7какво можете да ми кажете?
  9. Ми така като гледам,най удачният вариант ще е 2.4 Ще се оглеждам за сега,но везноте на там клонят,като най евтин за подръжка и лесен за газифициране.
  10. Мисля,че 4.2 е твърде голям мотор за мен. Като цяло,желая да е V6,без турбо,с достатъчна мощ за купето си. В краен вариант ще е 2.4. Мислех да е от Англия,но ми мина тая треска,като разбрах,че се намират трудно части,да не говорим че че са скъпи. Както и да е не бързам изобщо,така че...В момента събирам само инфо,та като стигна до покупка на въпросният автомобил да не се занимавам тепърва да питам,а да се съсредоточа над покупката и огледа. Благодаря за отзивите.
  11. Здравейте,от доста веме се чудя върху няколко автомобила. Първо беше, а3 8п,а4 б7,и сега а6. Загледах се първо във ц5,спрях се на 2.8 като цяло,но....но видях 4ф. И сега съм твърдо решен да е този автомобил. Решил съм,за сега да е бензинов мотора,както и да е атмосферен. Спрях се първо на 2.4 като най бюджетен,но малко лоши коментари прочетох за него,както и да е. Беше ми пярвият избор,защото не е фси,което значи че се газифицира лесно. И в момента съм се спрял на 3.2 но той е фси. Как е при него,възможно ли е газифицирането и колко би излезнало. Как е като консумативи и обслужване,сравнение със 2.4. Някакви особености имали. Като цяло здрав ли е. Със дизела ше се въздържам за сега,понеже са на много км масово. Инак ако ще е дизел,ще е 2.7. Но,засега ще се придържам към бензиновите. Благодаря. B.t.w. Преди съм карал а3 1.8... предполагам и в 2.4 ако седна ще ми се стори доста по пъргава.
  12. Влизаш в раздела на а6 ц5 има тема специално за този двигател 2.8 има няколко страници,прочети,питай някой колега който притежава даденият автомобил и така.
  13. Що бе,2-ра ръка от мерцедес (компресор) мисля,че ще стане. Допитвал съм се до един луд фен и доколкото разбрах си става.Всичко после е настройка. П.п. до колкото знам от 400до600 лева е.
  14. Това ти е взело очите,а колега...Ми нищо лично ама това е пълният компот,от толкова блъсканици,на кола не прилича вече(лично мнение). Не съм карал подобна кола,казват лоши отзиви за 2.5 двигателя,но ти си знаеш най добре.Офертата,която ти предлагат също е ниска,така че внимавай.
  15. Те а8-миците на всички има харесват,въпросът е,ще можеш ли да го гледаш...Разходите хич не са леки,и маи трябва да ходиш в оторизирани сервизи,а там с удоволствие ще ти резнат главата. Та пак си помисли,какво искаш.
  16. Колега да се беше обосновал,поне малко...Като за начало,кой двигател е най добър?Запазеният! От там на татък можеш само да се наслаждаваш на приятното и меко возене на А6-цата..За 2.5 съм прочел доста,което и ти би трябвало да го направиш.Колкото до 4x4(quattro) няма да намериш по добра система за задвижване. Не че се заяждам нещо но,как толкова бързо намирате раздел:"Как и какво ауди да си купя" а не завъртите мишката малко по на долу и да видите,тоновете отговори,които само чакат да бъдат прочетени.Ще се удивиш колко много информация има в този форум,за всеки,един двигател,и не само....Понякога,толкова съм се отнасял в четене,че съм губел представа за времето.
  17. Темата е за триене,намерих отговорите които търсех,благодарение на колегата:strakov_m. Благодаря на всички за отговорите ви.
  18. След като видях,по това какво сте писали,предполагам 2.8 V6 не е по добрият двигател. Какво мислите тогава за 1.8т quattro на А6,видях че го има със 150hp и със 180hp. Каква е разликата между тези 2 двигателя,освен че единият е с по голяма турбина и може-би различна електроника. Усещат ли се осезаемо тези 20-нютон метра в полза на 180-те hp. До колкото видях разходът няма да е повече от 13,14-градско и 8,9 извън. Другото,което се чудя е,дали да е авант или седан(знам че е въпрос на личен избор,но вие какво мислите)?
  19. Колега manchorov,а защо си мислиш че на 1.8т няма да се слага газ...колкото до темата виждам че и двата двигателя са добри. Четох доста и за 2-та,доста повече има за 1.8т,но като чели не ми се кара 4-ри цилиндров и затова маи ще се мятам на V6. Не че е нещо кои знае какво,но мисля че е по уравновесения,простичък и обикновен. Харесва ми също че е стар и доказал се. Жалко че намерих малко информация за този двигател,всичко друго опира до читав екземпляр.Има ли нещо фрапиращо,свързано с 2.8 което да ме притеснява?
  20. Определено ще е quattro.Не съм карал до сега с такава система,но съм сигурен че ще ми хареса... По коментара ти да разбирам че и 2-та двигателя са надеждни? До колкото знам V-образният ще е по евтин за по-дръжка?
  21. Здравейте,интересно ми е към кой модел ще ме ориентирате. По старата А6-ца или към малко по новата Б6-ца. Като цяло и 2-та двигателя ми допадат,с изключението на цените им. Доста голяма разлика имат по между си,и затова търся мненията ви. Към коя бихте ме насочили,за сега съм се насочил към А6. Харесва ми че има мощност и няма турбина,разходът малко ме притеснява,но е поносим на газ. търся просторна и удобна кола за шофиране. Не съм състезател,но искам да има мощ когато потрябва. Искам да избегна като цяло скъпите ремонти и двигатели,затова ми е нужна вашата помощ. Как мислите,по скъп ли е за обслужване V-образният,спрямо 1.8т? Поздрави и благодаря.
  22. Трябва ти опитен заварчик,реже се катализатора,отпред и отзад и се заварява ново парче тръба,изпитано и работи на 1.8 125 коня. Аз също 1-воначално избуших катализаторът и после си го сложихме. То не бяха шумове,жужене и т.н. Това е,дано съм помогнал....
  23. Благодаря,темата е за триене! STEYN....
  24. Преди се бях насочил към Аз-8П,но е много пара,и затова се насочих към А4 Б7. Бях се насочил към 1.9 тди,но ми изглежда слаб и затова ми се иска нещо по мощно,но и да влиза в бюджета. Не ми се взима бензин заради газовите,поне според мен не си заслужава,пък и двигателят се разваля. Дизел ще е,но какъв....не знам дали да се мятам на толкова голям двигател. Четох за 2.0 тди и не ми се стори удачен вариант,прекалено много проблемен е. Някой ако има предложение,с радост ще го чуя
×
×
  • Create New...