Jump to content

D1aVoLLo

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от D1aVoLLo

  1. Здравейте, търся ляво стъкло за обратно виждане / синьо /, интериорно огледало с автоматично затъмнение и сенника за номера на седана / стойката с флаг /. Телефон за връзка 0884 498 227. Благодаря.
  2. Благодаря. Ако все пак знаеш някой, при който мога да отида, за да го направи в гр. София моля да ми дадеш кординати.
  3. Здравейте колеги, имам следния въпрос свързан със спирачната система. При спиране на автомобила и то в почти спряло положение с при натискане на спирачката се чува едно странно като жужене все едно се включва блокаж или ABS. Моля за съвет ако някой е имал същия проблем. Благодаря.
  4. Здравейте, купувам огледало за обратно виждане в купето за Ауди А6 С5 с автоматично затъмняване черно, но може и бяло в краен случай. Моля да звъните на тел: 0888220071, защото не следя постояно форума и няма да отговоря веднага. Калин.
  5. Страничните са обикновенни, ама ново от магазин ли да търся или по моргите ?
  6. Здравейте колеги, имам следния проблем с огледалото за обратно виждане в купето. Изведнъж самото стъкло явно се отлепи вътрешно или нещо подобно, все едно има течност в него или изглежда като не добре залепен протектор на телефон. Там където го натисна се залепя, но се отлепя в друга част. Направил съм снимка до колкото може да се види точно какъв е проблема. В горната част на стъклото се вижда като дъга. Въпроса ми е има ли решение и да почвам да търся по моргите огледало. Благодаря.
  7. Здравейте колеги, може ли някой да сподели нещо за антените тъй като моя цифров приемник не се продаваше с антена. От къде да си купя нещо читаво така, че да има задоволителен образ и в движение. Благодаря.
  8. Здравейте колеги и аз имам същия проблем със светеща жълта лейка. Но имам едно питане. Нивото на маслото е нормално, но въпросната лейка изгасва от време на време и после пак светва като чели няма някаква закономерност дали колата е по нанагорно, спускане или по остри завой така, че маслото да се " лашка " в картера. Като в повечето случай лампата си свети. Някакви предложения дали датчика е развален или някъде не дава контакт, за да гасне и светва отново като съм проверил буксата на картера. Благодаря.
  9. На мен обслужване на мотора около 800 лв. / всички ремъци, ролки, филтри, масло и антифриз / на автомата 200 лв. Цитиране на предходно мнение!
  10. WWWUZZZ4BZ1N039484 Здрасти, трябва ми датчика за маслото, който се намира на картера / високо налягане /. Благодаря. 0888220071 Калин
  11. D1aVoLLo

    Теч на масло

    при мен проблема беше от металните гарнитури на обтегачите с тях смених и едни полукръгове / гумени /, който седят под разпределителните валове и теча спря, но това не пречи да доливам по литър масло от смяна до смяна.
  12. на мен ми смениха само разваленото реле като майстора го взе от друг развален ключ и нещата станаха. Ремонта ми струваше 50 лв. Иначе често нов ключа в порше струва 140лв.
  13. Прикачил съм снимка на джантата, която търся. Тел: 0888220071. Благодаря.
  14. D1aVoLLo

    2.8 30V ( НЕ Quattro) разход

    Цецко то за това не всеки става гимнастик. Ако си решил и 1200 кубика можеш да го докараш на 15 разход. Ако и в това не вярваш мога да ти го докажа. Успех в спорта.
  15. D1aVoLLo

    2.8 30V ( НЕ Quattro) разход

    При мен автомат и куатро градско 16, извън града около 12, но почнеш ли много да се отпускаш нещата стават доста различни.
  16. Цитиране на предходен пост! взех я на около 100 000, сега е на около 160 000.
  17. Здравейте колеги, искам да споделя с Вас впечатленията ми от бензиностанции ОМВ. Карам дизелов автомобил и след като го закупих освен смяната на задължителните консумативи реших и да почистя дюзите с ултразвук. До сега колата я карах само с най-хубавото гориво, което се предлага от ОМВ - Макс Моушън дизел / лятно и зимно гориво /. От както я карам колата съм изминал около 60 000 км. и колата започна да пуши не само на празен ход, но и във високите обороти. Реших, че трябва отново да се прегледа и първо я закачиха на компютър като казаха, че дюзите работят добре и данните са в норма. И все пак оставих колата за почистване на дюзите с ултразвук. И така вчера си взимам колата от майстора / същия който ми почистваше дюзите и първия път / и какво ми казва той: " Такова нещо съм виждал само на още две коли, а съм виждал хиляди дюзи. По разпръсквачите имаше около 4-5 мм нагар все едно колата е изминала не 60000 км., а 5 милиона. Толкова лошо състояние е много рядко виждане. " И така приятелски съвет към всички НИКОГА ПОВЕЧЕ ОМВ ДИЗЕЛ !!!! А и забравих да допълня, че на всеки 5000 км. съм слагал добавка ПРОТЕК, с която от сервиза са ми казвали, че са отпушвали на 90% запушени дюзи на бмв Х5. Така, че си представете за каква гняс става въпрос !!!! ОМВ НИКОГА ВЕЧЕ !!!
  18. Здравейте колеги имам следния дразнител в колата. Всеки път когато се включва радиото ми изписва на дисплея " RDS-TMC tuner: Connection to RDS-TMC tuner is faulty or could not be established ! " изчиствам го с дясното кръгло копче, минават около 2-3 секунди и отново изписва същия надпис. Повтарям процедурата още един път, след което не го изписва докато не се изгаси радиото. След това процедурата се повтаря. Не е особен проблем, но е малко дразнещо. Ако някой знае как да го реша ще съм му много благодарен. Поздрави. Коригиране на заглавието.
  19. Купувам лостчето за автопилот за АУДИ А6 С5 2000г. Калин тел: 0888220071
  20. Ченджъра е монтиран в ауди А6 2000г. гр. София 0888-220-071
  21. КОРАТА Е НАМЕРЕНА, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!!!!!
  22. търся пластмасовата кора, която седи в/у акумулатора и филтъра на купето / ако има и някаква друга кора върху самия филтър и нея / за ауди А6, 2000г. с ляв волан !!!! 0888-220-071 Калин
×
×
  • Create New...