Jump to content

teres

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от teres

  1. Аз затова подчертах, произведена след 2001, защото след това качеството става съвсем друго и няма нищо общо с първите очиларки, купето е поцинковано на по новите и не гние. Ако можеш да отделиш повече средства скчай на най-новата модела от 2004г. с 30години гаранция против корозия е а и на външен вид е супер.
  2. Ако търсиш возия и не чак до там атрактивен вид, очилатка е решението, произведена след 2001 г. и ниво на оборудване Elegance, шефа имаше такава с 220cdi мотор, можеш да си оставиш чашата с кафето на седалката до шофиора без да се притесняваш и да си караш по няой разбит селски път с 100 км/ч, иначе простов нея го няма спортното усещане в BMW и Audi.
  3. Колеги от скоро карам Audi A6 C4 и вчера вече успях даго ожуля в кофа за боклук. Има две леки гънки отзад по калника и капака. Дали е възможно по принцип да се поизправят някъде и да се пръснат без да си личи без да се пребоядисва цялата кола.Благодаря предварително.
  4. Е как нема даси помагат като имат толкова много проблеми, те са си направо жи ви за ожалване
  5. Относно mercedes 124, въпреки че никога не съм имал собствен мога смело да заява,че това си остава един от най-качествените автомобили конструирани някога. Няколко приятели имат такива и при правилна експлоатация този автомобил може да ви надживее. Виждал съм такива с 1,5 млн. км. дизелови двигатели, карани в Германия като такси и след това вкарани в бг. като "запазени" втора ръка на Горубляне. Единственият проблем на този автомобил е че излиза за първи път от конвейра през далечната 1984 и е морално остарял. Наследникът му W210 няма нищо общо с пословичната здравина на 124 и е енин от най-посредсвените автомобили в този клас.
  6. Искам само да уточня че съм много близо до покупката на а6-цата тъй като мой познат ще ми го докара от Австрия близките няколоко седмици. Проблемът е че дизайна на а6 95-97 не вече толковяа актуален може би, колкото на волвото например. Не знам как е с подръжката, но и двете сигурно са приблизително еднакво скъпи. Педполагам че ще предложите като вариант и а4, тъй като са един клас с волвото. Благодаря предварително за вашите мнения и препоръки!!!!!!!!!
  7. audi A6 95-97 или volvo s40 96-98, търся си автомобил, който да отговаря на изискванията здравина, престиж, комфорт, просторен салон, приемливо скъпа подръжка. Спрял съм се по сериозно на тези два варианта, тъй като са в ценовия диапазон с който разполагам в момента. Това ще ми е първият автомобил и ме интересува вашето мнение тъй като до момента не съм имал никакъв опит с подръжката и експлоатацията на мпс.
×
×
  • Create New...