Jump to content

liski

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от liski

  1. Здравейте колеги, двигателя ми блокира и мисля да го сменям. Той е 1.9 TDI 90к. Някой ако има или познава човек, който да продава нека ми пише. Благодаря за вниманието!
  2. Понеже се занимавам с фолио мога да ти препоръчам един вариант, от опит ти го казвам. Най-добре за мене става да се напечата на каст фолио (специално за коли- разтягащо се многократно и покриващо извитите форми)след което се запечатва с каст ламинат, който предпазва от външни механични и атмосферни влияния. Монтажа не е лесен, особено ако има извити форми и целиш да стане перфектно без балончета ( които след време от камъни или механични влияние се пукат и се фолиото се разлепва от там). Колегата който спомена за парчетата е удачен вариант за непрофесионалисти, но не е удачен за външно използване и с тоя релеф не мисля че ще ти хареса. Ако искаш Виж линка който ти прикачам, той е сайт за стикери и може да си харесаш нещо, мислим скоро да качим и много видове стикер бомб, понеже нямам време но ако искаш мога да ти покажа едно облепено АТВ как излгежда. Това е линка към сайта http://stikeri.lazarovdesign.bg/lepenki-za-koli , а ако искаш да видиш АТВ-то можеш да го видиш от тук https://www.facebook.com/photo.php?fbid=282834628525518&set=a.282834591858855.1073741862.205895029552812&type=3&theater Ако имаш някакви въпроси, за сайта или стикера като цяло съм на разположение.
  3. Живота е кратък, живей пълноценно!

  4. Колега скоро ходих до един сервиз и останах доволен, бачкат на народни цени и са млади и амбициозни момчета. Намират се до Вятърна мелница срещу 41 блок. Автосервиза им се казва ВО-КО, а номерата на момчетата са 0884 130 733 - Николай, 0898 540 951- Ивайло.
  5. Здравейте колеги, виждам че имате интерес към стикерите, надявам се да е уместно да Ви предложа услугите ни за изработка на стикери, лепенки и всичко свързано с фолиото. Ако имате интерес можете да посетите нашия сайт, който направихме наскоро с колегите -> http://stikeri.lazarovdesign.bg/ Изработваме стикери по поръчка.
  6. Здравейте! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги свързани с изработването на стикери и лепенки за автомобили и други превозни средства. Ако проявявате интерес свържете с нас за по актуална информация на e-mail-a посочен по долу в описанието или на посочените телефони. За цени на едро предлагаме отстъпки. За да видите какво предлагаме може да разгледате нашият сайт: www.stikeri.lazarovdesign.bg
  7. Здравей, мога да ти препоръчам един сайт от който може да си избереш стикери или ако ги няма да си ги поръчаш да ти ги направят. Аз си поръчах за моята Б4-ка стикерче за багажника и съм много доволен. Сайта е http://stikeri.lazarovdesign.bg/lepenki-za-koli ,не съм гледал дали го има точно тоя, но със сигурност знам и могат да правят по поръчка. Успех !
  8. Перките с панела продаден ли е колега?
  9. Здравей, можеш ли да ми кажеш как е цената на предния капак ако не си го продал и какъв цвят е?
×
×
  • Create New...