Jump to content

mironi4ev

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi А6 TDI Quatro

Персонална информация

  • Локация
    Сливен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mironi4ev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега ако все още търсиш амортисьори мога да ти предложа газови AL-KO двутръбни, с вложка на макферсъна по 75.00 лв броя с 12 месеца гаранция. 00960127703255.jpg

  2. Здравейте, изтърваха ми оредните амортисьори и търся да купя SACHS Advantage 115 476 2 бр. нови или ползвани в префектно състояние. За предпочитане е нови. тел. за връзка 0888 803 748 Миро
  3. Съжалявам че така ти се е получило, при мен след всичко съм отново за в бокса по същия въпрос. Това с гаранцията 3 месеца писано по горе е смешно т.е. без такава като на всякъде другаде. Намеря ли подходящо решение ще споделя, но до сега все греди удрям понеже 12000 км. са нищо. Иначе си стана без вибрации и бях доволен, редовната ми скорост е между 140-170 км и си пееше на пътя.
  4. Благодаря за отзивите и помощта. И за мен е неправилна интервенция и недооценяване на ситуацията. Ще наблюдавам колата но може да има и 2 серия. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Здравейте, редно е да споделя как завърши интригата при мен. Оказа се че има лек аксиален луфт на средното каре недоразбран и оценен от майсторите. След разстъргване и смяната му всичко си дойде на мястото. Ето една добра тема по този въпрос. https://www.drive2.ru/l/3516252 Благодаря още веднъж на отзовалите се и весели празници.
  6. Коментара им е че лагера не бил оригинален и с по твърда гума. Което за мен са глупости а и като пипам гумата нищо не и е. Ходих до едни дето балансират кардани искат да им го сваля и да го проверят. Огледах за паднали тежести/баланси още в началото но не се вижда да има паднали. И сега съм в улица без изход.
  7. Честита коледа, всичко са белязали като шлици зацепване, лагера е 1 към 1 със стария. Но тресе и вдигат рамене и това е. Днес си играх да го намествам в ляво,дясно, подлагах шайби,свалях и така и не успях да го наглася. Но така или иначе не аз го ремонтирах и си нямам идея как е било в началото. Ако някой се достети нещо ще ми е от помощ. Не знам има ли инструкция с някакви отстояния за нагласянето на този лагер.
  8. Здравейте, при мен излезе следния проблем: притропа ми лагера при потегляне с повече газ, от там в сервиза смяна с нов който е с привидно същите параметри без да се приправя нищо. Излизам от сервиза и над 40 км жестока вибрация която след над 55-60 км намалява но за сметка на това е сголяма честота. Не може да се кара а монтьорите изчезнаха извън града на разпивка. Някаква идея имате ли по въпроса? Благодаря предварително.
  9. Благодаря ви, ще ги отмятам едно по едно и ще съобщя резултата.
  10. здравейте , карам С4 аел авант куатро и от известно време имам проблем с фабричната аларма която се активира от ключа с датчика в колонката на вратата, неразбираемо защо от време навреме се задейства и започва да свири. Няма регулярност в това кога и къде го прави, може да включи на ден по 5 пъти както и да не го прави десет дни. Нямам идея как да процедирам. Лошото е че не прави проблем два пъти едно след друго за да го засека по някаквъ начин. Имате ли идея как да реша ребуса? предварително благодаря за отделеното време.
  11. внасям млалко разяснение поради явна непълнота на обявата ми: търся оригинална вакум помпа за А6 2.5 tdi AEL 1996, PIERBURG за А6 2.5 tdi AEL 1996, мисля това беше номера 7.22300.68.0 втора употреба в добро състояние. Въпроса е да е здрава, моята от време на време взе да чука леко когато загрее колата,може да откара още много но ме дразни. Пиша това като не желая да обидя никой същевременно не ми се иска само да разглобявам. За това моля за сериозни предложения понеже тракаща помпа имам и в момента. предварително блгодаря за разбирането
  12. купувам вакум помпа за А6 2.5 tdi AEL 1996, втора употреба в добро състояние. предложения на лични. предварително благодря на отзовалите се.
  13. колега трябва ми дъното за багажника на ц4 комби, предполагам е същата така че я купувам. Мигачите ако са оригинални и се разделят от фаровете да предложиш цена. предварително благодаря. п.с. слагам снимка на нужната ми кора.
×
×
  • Create New...