Jump to content

ivan_stz

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ivan_stz

  • Рожден ден 1.12.1988

Друго

  • Kaра
    A4 1.8T quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Stara Zagora

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivan_stz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, въпросната "гадина" е много "весела" за този който зарази. Може да прозвучи като реклама, но на Eset май го хващала антивирусната ( в настройките на нея в секцията HIPS има допълнителна отметка "Enable Exploit Blocker". В интерес на истината не съм го виждал на машина с Eset (виждал съм с MSSE, Avast и AVG). Относно информация има частичен успех с възстановяване на файлове от повреден дял. Стартира се през Hiren примерно Mini WIndows XP ili 7, после на от менюто Rocovery -> Data Recovery Wizard или MiniTool Power Data Recovery. Успява да "извадят" успешно снимки и частично документи от всякакъв характер и повечето се отварят успешно. Относно плащането.... според мен освен да се разделите с доволна сума пари няма да се постигнат очакваните резултати. Знам за няколко случая с платено и насреща.... Чаша студена вода.
  2. Колега усилвателя отпътува ли?
  3. Колега турбото в какво състояние е и каква му е цената ако е ОК?
  4. Здравей колега интересува ме имаш тази кора която е между предния прозорец и коша на двигателя, която покрива комютъра, акумулатора и т.н. за А4 97г. Комби (ако е от значение)
  5. Благодаря за отговорите! Относно проблема в общи линии е разрешен човека който я монтира намери начин да върви за което съм му благодарен Сега ме интересува друго нещо. Стана ясно че кола е с чип който след 4000 оборота отваря на максимум бензиновите дюзи и не ги затваря, някой се е правил на майстор след 4000 оборота минавам на бензин. Някой има ли престава колко ще струва тода се оправи. Вероятно ще трябва да се ремапва бензиновия комп но незнам какви пари е тази процедура за да се подкара газта както трябва. Благодаря предварително Поздрави.
  6. Здравейте от около 2 меса съм собственик на A4 1.8TQ комби 97г. 150 к.с. Реших да слагам ГИ. Препоръчаха ми майстор който да го монтира. Обадих се по телефона обясних каква е колата и т.н. Като цяло много не ме интересува какъв е ГИ въпроса е да нямам проблеми. Човека не работи с конкретни марки и т.н. подбира си частите според автомобила и така. Поразпитах за него и всеки само положителни мнения ми каза затова и се доверих. Но за съжаление изникна проблеми като държа да подчертая че човека за това вина няма! Оказа се че вероятно колата ми има чип или е правена някаква манипулация по турбото, защото като търсих информация за този двигател видях и на какво налягане работи турбината и т.н. общо взето доста се рових из форума да се образовам така да се каже Проблема е че правя налягане от сорта на 1.0-1.2 бара което за мен е супер защото колата си върви много прилично, но имаме проблем с газовото. Когато се настъпи педала до долу и се покара малко така при отнемане на газта забиват газовите инжектори и блокира всичко колата гасне и се бърза да се извади единия маркуч на газта който влиза в газовата рейка, защото един е успял да се пръсне. Компа на газовото е ТАМОНА. Та... в общи линии това е проблема който имам. Вариантите който ми се предлагат са няколко. Единия е да се сваля турбината и да се гледа дали някой не е барал гейта. Другия да пробваме с друг компютър на газовото с който да се освобождава налягането което е между изпарителя и газовите дюзи в смисал да оставя дюзите отворени за определено време след отнемане на газта. Тамона-та разбрах такава функция няма. Проблема е че монтьора не е убеден че ще има резултат от цялта работа иначе каза че не е проблем да се пробва. Варианта с баране на турбото нещо не ми харесва тъй като на безнин нямам никакви проблеми. Колата съм я взел от роднини който 100% не са правили никакви интервенции по нея. Обръщам се към вас за съвет как да процедирам в тази ситуация, защото гледам из форума доста хора карат 1.8Т + чип на газ и нямат проблеми с газта (или поне така се твърди из форума) Също така евентуално съвет с какъв газов комп да се смени. Насочил съм се към Ланди или Фобус за тях знам че имат такава настройка ако можете да предложите още варианти добре дошло. Благодаря предварително Поздрави.
  7. Здравейте колеги, търся въпросната гума, че едната ми е различна или 2 такива на приемлива цена. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...