Jump to content

zhivkoganev

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A 4 B7 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

zhivkoganev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега ясно е че харчи колкото я натискаш другото е фолклор братче,моята като я спъна и тя си го взима, но пак тези коли са направени да ги напъваш,никакво жалене,мачкаи газта и да не ти пука
  2. Пробвах го това колега още като установих проблема ,но пак късата клечка изтеглих и не стана. Съмнявам се да не е издъхнал модула за управлението ми ,но все пак ако някаде греща в настройките може да постигна желаният успех
  3. Здравейте фенове на правата вяра(Ауди),имам една молба към вас ако някои може да ми помогне.Наложи се да спра захранването на колата( А4 Б7 3.0 дизел) и сега отказа да действа функцията комфорт.Пробвах да синхронизирам ключа и нчколко отваряния и затваряния на прозореца но не се получи.Някои има ли идея какво може да се направи? Благодаря ви предварително!
  4. Здравейте фенове на правата вяра(Ауди),имам една молба към вас ако някои може да ми помогне.Наложи се да спра захранването на колата( А4 Б7 3.0 дизел) и сега отказа да действа функцията комфорт.Пробвах да синхронизирам ключа и нчколко отваряния и затваряния на прозореца но не се получи.Някои има ли идея какво може да се направи? Благодаря ви предварително!
  5. Здравейте фенове на правата вяра(Ауди),имам една молба към вас ако някои може да ми помогне.Наложи се да спра захранването на колата( А4 Б7 3.0 дизел) и сега отказа да действа функцията комфорт.Пробвах да синхронизирам ключа и нчколко отваряния и затваряния на прозореца но не се получи.Някои има ли идея какво може да се направи? Благодаря ви предварително!

×
×
  • Create New...