Jump to content

Емилио

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3

Последни посетители

398 профилни разглеждания
  • insaner

  • t0d0

Емилио's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Следва цитат от немски форум за дизелови коли със средна посещаемост 5 човека дневно !
  2. Не знам за булките,но ако те срещна на пътя задния номер наизуст ще го запомниш Не разбирам какви а3-ки карате 1.6 ?Да на 100 коня не чакаи разлика,но над 150 се усеща ! http://vbox7.com/play:acb0e8a9 на кола 32 коня! Ае много здраве.
  3. you keep on sh***ing posts.Разлика в ускорението ИМА и то не е никак малка Може би трябва да пробваш,а не да цитираш други мнения.А що се отнася до статистики имаше такава(не се сещам в кои форум е) с обикновен филтър,със спортен такъв и без филтър.Диното показа разлика!
  4. baha,какви ти 0,001-0,002сек. подобрение.Ти да не би караш 50 коня кола ?
  5. Много неща съм питал в тоя форум и ти си човека,които винаги натрапва глупавото си мнение. Първо се допитах за чип.Какви ли не глупости изписа само и само да ме откажеш,но реших да направя това което съм си наумил и честно да ти кажа колата се роди.След това катализатора питах дали трябва да го свалям и ти ми отговори да не го пипам.Да ама не,3 маистора ми казаха да го махам,че щял да направи поразии на турбото.Та исках да кажа на автора да прави това което ТОИ мисли за правилно, а да не слуша форумни всезнаиковци.
  6. Говорите глупости.100% никои от вас не е слагал спортен филтър,но е много важно да дадете некомпетентно мнение. Ауди а3 2 тди 170кс с K&N спортен филтър има огромна разлика в ускорението.Друг плюс е че спортният филтър се пере и рано или късно си избиваш парите
  7. Tsevtkov какво е моделчето на алпина.Виждам че пасва доста добре на интериора
  8. На влажно време моята а3 170 коня с ESP ON като я настъпя докраи се чуват доста добре тея "удари"
  9. Няма какво да го мислиш.И аз като тебе се чудех близо половин година и наи-накрая се реших.Засега нямам проблеми,а относно вървежа няма база за сравнение П.с. Ауди а3 2тди 8п чипнат при колегата Богомил адлер ауто.
  10. Tsvetkov83 как успя да монтираш лед светлините на номера ? Аз се справих с интериора,но на номера светят 10 секунди и изгасват :? Дали не е от малката консумация на крушките?
  11. Емилио

    BOV(blow off valve)

    Ти нали вече си даде мнението :? Не е нужно да правиш 100 поста,че се против това.Разбрахме ! Добре е !
  12. Емилио

    BOV(blow off valve)

    А какъв ще е ефекта ?
  13. Емилио

    BOV(blow off valve)

    ауди 2 tdi 2007-ма (8 p)
  14. Емилио

    BOV(blow off valve)

    Не можеш ли сам да си отговориш? Защо мислиш,че някои си махат гърнетата примерно .. Еми да са нещо като атракция или поне по забележими !
×
×
  • Create New...