Jump to content

v1ppers0n

Members
  • Мнения

    312
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q7

Контакти

  • Website URL
    magherbs.com

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1746 профилни разглеждания

v1ppers0n's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нито един от тези не може да стане. На 4m са квадратни и небели железата, не са стандартните кръгли.
  2. нямам време да чакам месеци... затова питам тук
  3. Здравейте, От известно време не мога да намеря стойка за таблет, която да е за задните седалки, монтирана на предните, където е настройката за главата. Формата за захващане е нестандартна и не намерих никъде в технополис, техномаркет и подобни магазини. Има за гръгли, но на Q7 4М са квадратни. Някой спавял се с този проблем?
  4. v1ppers0n

    Проблем с Ambient light

    Здравейте, не знам проблем ли е, но мисля, че да. В средата около скоростния лост амбиентното осветление е по-различно като цвят от това на вратите. Примерно едното е тъмно синьо другото малко по-светло. Също така в средната конзола има две места, на които все едно има една лампичка в повече и свети по-силно от другите места. Едва ли е нормално, но някой, който има може ли да каже как е при него?
  5. Здравейте, това нещо се случи и при мен. След 200 км повече не се показа грешката. Означава ли, че когато стигна 1000 няма да запали или се е оправило?
  6. v1ppers0n

    Проблем с мощноста

    Може би е в авариен режим.
  7. v1ppers0n

    Update на навигация

    @ShadowM може да ти свърши работа
  8. По горе съм питал за 3.0 TDI. Още няколко въпроса: 1. Има ли как да се вдига ръчната автоматично при гасене на кола и отваряне на вратата (както при A6 4G)? 2. Има ли как да се пусне опцията Easy entry, понеже в момента само волана се регулира а видях на видеа, че може и седалката? 3. Има ли настройка на амбиентното осветление, която да променя цвета според drive select? Благодаря.
  9. Здравейте, имам проблем с мигаща жълта лампа на окачването на Q7 предницата остава висока и не ми позволява да смена режимите ,къде да търся проблема!?

  10. Здравейте, Забелязах странен проблем. Когато карам, спра нацяло и натисна педала до дъното, колата се разтриса и все едно задницата спада, но не съм сигурен дали спада, такова е усещането. Ако не го натисна нацяло а леко колкото да спре, не го прави. Някакви идеи? Q7 4M 3.0 TDI 272кс.
  11. Направих снимки на тези, които тръгнаха: 1. Тук е отрязано в ляво и дясно: https://gyazo.com/03587bad4e89b07077439a4a5490e2f9 2. Тук е от всички страни: https://gyazo.com/fda74a3905c5f728f59f02b0ad875475 И двете ги изтеглих от тубата с онлайн конвертор: https://en.savefrom.net/1-youtube-video-downloader-39/ директно на 360p го тегля. ПС: Аз съм с карта 128gb и нямам проблем, горе пише до 32гб, което не е вярно при мен.
  12. v1ppers0n

    AUDI Connect

    @Mu коя година е колата?
  13. v1ppers0n

    AUDI Connect

    Всичко направих, само не мога да разбера защо, когато вляза в my.audi с немската версия ми дава само един вариант, който е около 15 евро/месец. При вас така ли е?
  14. v1ppers0n

    Акция за дизелгейт

    Върнах се от Ауди. Подписах, че не искам. Увериха ме, че няма да го направят. Благодаря за мненията!
  15. От видеото е. Понже ги тегля от YouTube и странно, че едно е в средата на екрана от горе до долу а друго е пак в средата но има място горе и долу...
×
×
  • Create New...