Jump to content

Nakata877

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Nakata877's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Абсолютно същия проблем го има и при мен, аз съм с друг двигател обаче. Проблема се появи миналата зима, смених маслото, обаче пак същата, лятото си беше всичко точно и сега отново влизат трудно, особено от 1-ва на 2-ра е голяма мъка. Аз я оставям на свободна няколко метра и после леко без много да напъвам я вкарвам, ама пак е трудно. Отнасям доста псувни сутрин, ама това е положението
  2. Ще използвам тази тема, за да попитам и аз нещо. Задната ми чистачка сякаш се движи на милиметри от стъклото и не чисти. В началото и в края го опира, но за много малко. Смених самата чистачка, но си е все така. Къде може да е проблема ?
  3. Nakata877

    Б4 1.6 не пали

    Беше се пукнал, но вече е сменен. Сложих нов, дръпна ме малко назад, но се надявам да няма проблем, не съм привърженик на 2-та употреба части. В интерес на истината от известно време имах проблем с фаровете, светеше само габарит, а къси когато си искат. От сервиза казаха че проблема е идвал от клемореда, което ми е доста странно. Въпреки това контактите са почистени и сега всичко е наред. Иначе колата е '95, лостечтата са различни от Б4 '94 примерно, защото сменят стандарта. В България се продават само оригинални ( няколко различни източника ми го казаха) и си е страшна цифра. Малко офтопик, но информацията може да е полезна за някого.
  4. Nakata877

    Б4 1.6 не пали

    Колеги, оказа се клеморед.
  5. Nakata877

    Б4 1.6 не пали

    Цитиране на предходен пост! Да, всичко си свети
  6. Nakata877

    Б4 1.6 не пали

    Абсолютно нищо не съм сменял, вървеше си пушка. 2 часа карах на полу съединител на Хемус, не мръдна. Минах задръстването без проблем, след това за секунди минах на свободна и изгасна. Предположих че е от дъжда защото стабилно валеше и аз настъпвах. На скорост никакъв проблем не прави. Пробвах и с резервния ключ, реших че може имобилайзера да прави проблем - и с него нищо не става. Другата седмица ще я закарам на една диагностика ако благоволи да запали, но ми е интересно от какво може да е.
  7. Nakata877

    Б4 1.6 не пали

    Здравейте, преди около месец карах няколко дена стабилно в дъжда и гадината почна да гасне на свободна, губи обороти и гасне. В един момент спря и да пали, завъртам на контакт и след това дори и стартера не въртеше. Реших че след толкова вода нещо се е намокрило и я оставих да изсъхне. След около седмица почна да върти стартера. Преди малко слязох, бутнах ключа и пак същата работа, дори не завъртя стартера, а тия дни си е доволно топло и няма помен от дъжд. Какво може да прави проблем, защото така и до сервиза не мога да стигна. Двигателя е 1.6 ADA ако има значение в случая
  8. Nakata877

    Лостчета

    Аз имам подобен проблем, имам габарит, но нямам къси и дълги, така де светят когато си искат. Закарах я в сервиз и там казаха че има значение диаметъра на отвора за волана. Търсих ново, но никъде няма 2 стандарта, което е странно. В сервиза ли е проблема или наистина има значение диамтъра?
  9. Имах подобен проблем, само че при мен не се затваряше, с отварянето нямах проблем. Пружинката на бравата се беше скъсала, нова брава оправи проблема.
×
×
  • Create New...