Jump to content

dyalov

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a6 c5

dyalov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Долей си спирачна течност.
  2. dyalov

    а6 тип ц5 не пали

    При мен беше , че отнякъде гълташе въздух и не щеше да запали. Ако можеш махни кората на двигателя и виж по маркуча за нафтата дали върви въздух, като върти някой друг с ключа. Ако е от това имам решение.
  3. dyalov

    Проблем с Турбо АЕБ

    На другото ми ауди беше запекло здраво.с една крива тел и проникващо масло ,много напъване успяхме да го раздвижим.беше запекла долната ос на която е хванат палеца.напъвай здраво аз мойта даже с чук я бих.
  4. dyalov

    Проблем с Турбо АЕБ

    Колега имах същия проблем.при мен се оказа че ми е спукан маркуч на вакуума и за тва немърда.пробваи да извадиш маркуча от клапана на турбото и го надуй.виж дали издиша отнякъде.
  5. dyalov

    добавка за дизел

    Здравейте колеги.Отскоро карам А6 2.5 150коня и ми се иска да му слагам някаква добавка за по-добро изгаряне на нафтата,за пречистване на дюзите и т.н.Ако можете да ми препоръчате някоя. Благодаря предварително, и весели празници на всички.
  6. dyalov

    добавка за дизел

    Здравейте колеги.От скоро карам А6 2.5 150 коня,та се чудя каква добавка да му слагам в горивото.Ако можете да ми препоръчате някоя за по добро изгаряне на нафтата,за прочистване на дюзите и така нататък.благодаря предварително. А да и весели празници на всички.
  7. Колеги сутрин като запаля,вместо да държи оборотите високи и постепенно да ги сваля те играят,след като достигнат нормални стойности проблеми няма.Дали е нормално след като става студено да е така.Колата А6 С5 99г. 150 к.с.
  8. dyalov

    смяна на стопове

    Здравейте колеги.имам проблем със горния стоп,който се намира над задното стъкло.не работи и незнам как да го сваля. Карам А6 2.5 1999.
×
×
  • Create New...