Jump to content

puri_88

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно puri_88

  • Рожден ден 4.05.1988

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.5TDI

Персонална информация

  • Локация
    Pleven

Контакти

  • Skype
    puri_88

Последни посетители

671 профилни разглеждания

puri_88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пращах помпата в Авел Трейд,от там ми казаха,че не искала да се свърже със стенда.
  2. Не съм сигурен, че е от електрониката. Или поне се надявам да не е от нея. Страх ме е, че като я сменя пак ще има същия проблем.. Макар, че един майстор ми казва, че било от Кан шина.. Не знам на кой да се доверя вече. Това е най-ужасния проблем, който може да се случи. Иначе благодаря за отговора, ще погледна темата.
  3. Брат, гледам, че доста разбираш и имам нужда от съвет, става въпрос за душегуба и помпата, която има душа в душата VP44.. По какъв начин мога да се свържа с теб? 

  4. Здравейте! Писах и преди месец, но след като още не мога да си оправя проблема с колата, реших пак да търся съвет от вас. Ауди А4 Б6 2.5 Tdi 180к.с АКЕ, колата пали, но не след дълго влиза в авариен режим и лампата на подгревните свещи премигва. Това на снимката е кода на грешката, която ми дава, за 01318 става въпрос . Някой може ли да ми каже какво се е прецакало?
  5. Здравейте! Писах и преди месец, но след като още не мога да си оправя проблема с колата, реших пак да търся съвет от вас. Ауди А4 Б6 2.5 Tdi 180к.с АКЕ, колата пали, но не след дълго влиза в авариен режим и лампата на подгревните свещи премигва. Това на снимката е кода на грешката, която ми дава, за 01318 става въпрос . Някой може ли да ми каже какво се е прецакало?
  6. Не искат да кажат.. Само казаха, че си имат компетентни хора за всичко, но не казват по какъв начин са я закарали до мястото, където е сега.. И демек трябва сам да се оправям.
  7. Здравейте! Откраднаха ми колата и сега е разбит патрона за запалване, като я няма само средната част (там, където се завира ключа). Понеже трябва да си я взема по някакъв начин от полицията, знаете ли дали мога да я запаля с права отверка или има друг начин? Модела е Audi A4 B6
  8. Карам А8 V6 2.5TDI 150hp. Quattro Tiptronic от 1-на година. Градско в Плевен ми гори 10-13л. на 100 с климатроник в зависимост дали го караш на директна или на типтроник. На дълго пак с климатроник при 90-100км/ч разхода е от 5.9 до 6.4л на 100, на магистралата до 140км/ч разхода е към 7.2 до 7.7л. Аз като цяло съм много доволен от колата, въпреки че за 2.5TDI 150hp. моторите се носи лоша слава. Смяната на маслото с филтрите излиза на 180лв. Накладките комплект за отпред и отзад на Бош са около 310лв. Единствено първоначалното обслужване на колата излиза солено, около 1500лв. но то се прави на 120 000 хил. километра. Инече казано, отваряй си очите преди да вземеш колата. Гледаи всичко да е в оригиналния си вид, всичко по нея да си работи, и да е запазена, като цяло. Не се колебай да платиш 700-800лв повече за по запазената от 2-ва аналогични избора. УСПЕХ ОТ МЕН!!!
  9. Za Koli & Jeni, za kakvo drugo da mislq?!?

×
×
  • Create New...