Jump to content

lampamp

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lampamp

  1. Днеска измерих коляновия вал който намерих. Та положението е следното: Шийките на основните лагери са 53.98 на 3тия лагер е с2.5стотни в минус На биелните шийки е: 47.76 . Елипси няма, меря ги на 90 градуса. В какви граници е нормално отклонение от номинала. Някой има ли или знае от къде мога да взема от оня конец с който се проверява хлабината на лагерите. И каква трябва да е хлабината на лагерите.
  2. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11473927854321381&slink=gj1i5e има ли колеги от тоя ктай които могат да го проверят и тестват това ауди, защото съм се напарил да ходя далече и да видя нещо плачевно а продавача да обеснява колко хубаво било. Ще съм благодарен на ващата помощ Също и тая ако може да я погледне някой от пловдив http://www.cars.bg/c1827493 била пострадала от градушка и боядисвана на вратите заради ръжда..
  3. От Стражица, Великотърновско. Разходката не е проблем. Просто тея които те грабнат са или автомати или нямат куатро или с други мотори много има и дизели а аз неща такова. В краен случей може и да не е комби ако излезе такава по добра от комбитата като състояние.
  4. А един въпрос ? Буталните болтове нали не трябва да се мърдат в буталото , при положение че лагеруват в биелите, луфт нямат а самия болт се мести по оста на набиване на болта. Несъм виждал на тея мотори как е според мен не трябва да мърда в буталото ?
  5. Това ми привлече вниманието : http://www.cars.bg/c1832855 някой да го знае да каже нещо за него Над бюджета е ама ако е добро си струва
  6. А ако смяната на тея неща не се смята труд а само части, закупени от колеги с намаление. Не са ми проблем смяната на консумативите, като труд има условия има инструменти.
  7. А какво ви е мнението за автоматите. поадам на автомати които са по запазени от ръчките. Но някои хора не говорят добре за автоматите им
  8. Търся здрав колянов вал, комплект с биелите(с непревъртали лагери) и буталата и здрава маслена помпа.Вала да е в допуск нешлайфан.
  9. За подръжката е ясно , за огледите определено не знам всички слаби места на които трябва да се наблегне. когато дойде момента за оглед на някоя кола ако се намери колега който е имал досег с тоя модел да хвърли едно рамо
  10. Благодаря. Ами ремонт прехлопаха биелните лагери. и си търся друг вал и да има основа като отида да си го измеря дали е в норми също и за елипса да се провери блока. А самите биели тяхните размери ?
  11. Вече моторите преглед каране, има ли начин по който се разбира за добавка в маслото, освен смяната му?
  12. Интересувам се от следните размери за тоя мотор, става дума за не шлайфани вал и блок.
  13. А то ми се вижда добро и на мен , само ме озадачи цвета на антифриза, не се вижда да е червен иначе казанчето изглежда чисто. Как стои въпроса с тея аудита от Австрия Германия и ръждата по купето и окачването, защото масово колите от там са понатръпнали ако не купето то металните части по окачването.
  14. Бюджета е ограничен до 4500 лв. Търси се комби, бензин, ръчни скорости. Гледах следните обяви: http://www.cars.bg/c1879943 Това изглежда добре( прекалено лъснато, пастирано, боядисвано) http://www.cars.bg/c1846673 Това е малко над бюджета http://www.cars.bg/c1880967 Това е с газова уредба, гледам малко разхвърляно монтирана без пласмасите по мотора. http://www.cars.bg/c1872290 http://www.cars.bg/c1827493 Това са ми наблюденията в тоя ценови диапазон. Ако някой знае нещо за въпросните коли или е от същото място да хвърли по един поглед. Ако някой знае някоя друга да пише. Приемам всяакакви съвети относно колите.
  15. Търся пружинките които връщат лостчетата за ръчната спирачка на задните апарати за Ауди 80 Б4. Може и целите апарати ако са здрави в краен случай .
  16. Аз съм с vredestein snow trac 5 отпред от миналата зима и отзад с Dunlop SP winter sport 4D ot 2013, но нямаше хубав сняг да ги пробвам дано тая година да има.На москвича бяха Debica Frigo2 с тях вървеше като зъм до 3 та зима.
  17. Радиатора е монтиран сложих нисенс 8A0 121 251 с перките с двата електромотора инсталацията е оправена всичко е наред остава и на климата оригинален да намеря , че тоя не става
  18. Интересуват ме тръбите, компресора ако е здрав евентуално тръбите към кондензатора с размер на резбите:размер резба вход: M24 x 1.5 , размер резба изход: M18 X 1.5. Неща от оригинална инсталация търся. Ако някой има и цяла кола с климатроник работещ ме интересува цялата инсталация ако нещата са в търновския окръг или около него ще дойда на място.
  19. Аз така и ще направя гредата е такава тръбна на тея с малките радиатори са от ламарина до колкото знам. Значи хората прекъснали кабелите за десния мигач тях ползвали за датчика за мигача бяха пуснали кабели от задния десен през цялата кола. Датчика затваря плюс към перките през NC контакт на реле като релето пък пуска перката когато пуснеш климата през NO контакт инсталацията е правена с 1.5 квадрата кабели като взема основен плюс от 25а предпазител за оперативната верига на на перките. И такава каша беше а оригиналната инсталация е напълно изрядна.... силови операривни вериги бавни бързи скорости.. Чудех се какво да се смея да умувам...
  20. По кода излиза с размер 596 X 358 X 34 mm Благодаря за инфото с тоя размер пасват перките с двата ел мотора значи са ми насадили по малък радиатор затова с клима в града позагрява..
  21. Какви са заводските перки и размер на радиатор за тоя мотор на Б4-ка с климатик При мен инсталацията беше добре омаскарена , загрява бързо в градски условия сравнение с други коли. Оригинално има инсталация за 2 степенен термошалтер от шоф. страна има резистора под фара от него кабелите са откачени към перките. Кабелите за датчика седят , направена е някаква импровизирана инсталация... има сложен малък радиатор датчика от към дясната страна с перки с един електромотор и ремък за другата като електромотора има вграден резистор за бавната скорост.Това ме наведе на мисълта , че не е оригиналния радиатор както и дължината на кабелите оригинално за датчика не са до дясната част .. Попаднаха ми перки с двата електромотора , но те са за по високия радиатор на тоя не стават. Как се захващат тея перки към долната част има планка на самия радиатор която върви с него или някаква допълнителна конзола на предната греда. Ще се радвам на помощ от колегите с такива перки и други запознати. ПП: Оригиналната инсталация е в изправност(проверена е).Не проумявам защо е разбазикана така .
  22. Търся кожен салон за ауди в4 седан на разумна цена. Както и кори за вратите от по новите модели с ел. стъкла за предпочитане е с махагон ако се срещат често. За контакти на лично.
  23. Търся долния, горния капак както и малката половинка със стрелката над капака на клапаните. Да са здрави да не са криви, лепени или подобни .
×
×
  • Create New...