Jump to content

Weis

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Weis

  • Рожден ден 12.09.1987

Друго

  • Kaра
    Audi 1.4TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Weis's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Dovereni-Servizi-11.2013.pdfПретърпях страничен удар от идиот с лада нива, който изскочи от паркинг със знак стоп и се вряза в мен. Въпроса ми е кой от сервизите на Армеец да ползвам, вратите са писани за подмяна, но още не е минал втория оглед, а успях да погледна че колоната е изкривена. Въпроса е къде ще го направят без да се набутам много(колата ще е по експертна оценка) и ще измерят геометрията на колата. Говоря за град София. Мерси предварително, сервизите им са в прикачения файл. Dovereni-Servizi-11.2013.pdf
  2. Питаш защото предполагаш, че като го изключиш може да има проблем, попринцип в Аутодата са тези неща и са за всички Audi A2 1.4TDI, погледни, дано да ти свършат работа!
  3. Това е снимка от vag-com, вчера го погледнахме пробвахме и VCDS+, но единствено тази програма я показва грешката... а имам проблем и не мога да разбера къде е, ще го мъча още, мерси!
  4. Моята 1.4TDI в адски студ достига до работна температура за около 5 - 10 минути, зависи колко я натискам. Но в повечето случаи на 5тата минута и колата е топла и двигателя започва да работи по-тихо.
  5. Здравейте имам Ауди А2 1.4 от 2001 година и след като я взех имах възможността да я закарам при познат да я закачи на компютър. Единствената грешка, която не можем да изчистим е тази и постоянно се натрупва - дава я на 8 места една и съща. Може ли някой да ми каже какво може да е това и къде да ровя, също дали може да има връзка с изгорелия дисплей на таблото(половинка FIS)? Мерси предварително!
  6. Weis

    ръководство за АУДИ А2

    Знам, че е стара тема, но ако някой досега е намерил нещо по въпроса моля, отскоро съм собственик на Ауди А2 и имам нужда от малко инфо, ръководства, литература всякаква. Мерси!
×
×
  • Create New...