Jump to content

Manuilion

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 1.8 ADR

Последни посетители

699 профилни разглеждания

Manuilion's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся да закупя ABS с номер 8Е0 614 111 А тел.0894421887
  2. Търся да закупя А4 Б5 комби куатро 1.8 или 1.8Т до 3000лв.
  3. Здравейте и от мен карам 1.8 адр. При мен също след смяна на термостат имах същия проблем. При наливане на охл .течност се пълни само големия кръг. Термостатът не позволява течността до навлезе в малкия. Запалих колата да загрее но и на 90 градуса изваждайки един от маркучите на парното излизаше само много силно пара. Наложи се да пълна малкия кръг точно през тези маркучи.
  4. Офффф мислех да откача моя и да купя друг с поне една ампула и да си го ползвам така. А сега к'во до правя? Един майстор ми иска 130 да ми го оправи но и той говореше за lmo box и как на негово място да ми сложи пуууу забравих какво беше абе платка дето да лъже компа, но сега май излиза че ще е по сложно или се лъжа?
  5. 10 знак е W първа регистрация 98 г.
  6. Ами колега няма нищо там. Проверих навсякъде почти . Разглобих кората, вадих дори таблото на скоростомера и нищо. Други идеи или по точни насоки?
  7. Вчера доста оглеждах и не видях такава. Днес пак ще погледна.
  8. Здравейте колеги. Може ли някой да ме насочи къде да търся кутията на имобилайзера на А4Б5 1.8 125 адр, че днес се рових разглобявах надничах и кво ли не следих кабели и нищо просто няма такава кутийка.мерси предварително.
  9. Продаден ли е имобилайзера. Другия ми въпрос е дали имобилаизерите стават за всяко А4б5 или и при тях имо значение вид на мотор или номер на имобилайзера
  10. Manuilion

    Проблем с AIR BAG

    Понякога прави проблем буксите под седалките на водача и пасажера в случай че имаш възглавници и на седалките.Обаче на теб щеше да ти отчете грешка а ти си писал че няма.
  11. ✕✕Powered by GreatadsЗдравейте, колеги. Пиша нова тема понеже в старите теми по този въпрос не ми позволява да напиша коментари. Четох доста теми из различни форуми за проблема с паленето и моменталното гаснене.Ето че и при мен се случи това и вече една седмица нерви с това сте запали ли или не когато ми трябва колата.Да обясня ситуацията подобна е на писаното из форумите "завъртам ключа припалва за секунда и угасва" тук идва момента в който ще напиша , че имобилайзера нито свети нито мига остава си угаснал но при контакт си светва и изгасва след или по време на палене.От прочетеното до сега ако беше имобилайзер би трябвало да мига на таблото че не е разпознало ключа или се лъжа? В случай, че някой е успял да се справи с проблема или има предложения да драсне по нещо.Благодаря предварително. Забравих да спомена, че след като откача акумулатора след 5-6 часа колата в повечето случаи запалва от първия път, но не винаги.
  12. Manuilion

    Питане отпосно А4б5

    оказа се смотан бушон на плафона на багажника след смяната му централното и ел. стъклата дойдоха.
  13. Manuilion

    Питане отпосно А4б5

    Благодаря,колега. Да разбирам ли, че вакум помпата и конфорт модула са в едно? И ако имам проблем, като липса на централно и ел.стъкла проблема е там.
×
×
  • Create New...