Jump to content

vchera4

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vchera4

  • Рожден ден 8.05.1979

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 C4 ACE

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Каспичан

vchera4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. vchera4

    смяна на ЕКУ

    Цитиране на предходен пост! Би трябвало да няма проблем с имобилайзера. На моето С4 с АСЕ двигател му смених ЕБУ с друг със същото управление без да се налага да се човърка имото.
  2. Заповядай колега - http://www.aeb.it/products/sundry-items/stop-k-j/?searchterm=stop k-j Щракай най-долу на "warranty". Извинявам се колега, схемата на свързване е на "technikal instruction".
  3. Здравей колега Провери си привода в резервоара/пластмасов шлаух/от помпата до капачката на големия отвор на резервоара. Случвало ми се е когато се пусне помпата в резервоара той да се пречупва и да не пуска бензин към двигателя.
  4. Тип двигател - Дизелов Мощност - 150 к.с. Скоростна кутия - 6 ст. ръчна Категория - Комби Пробег - 211 000 Цвят - тъмно син Оборудване: ABS ESP Airlag Бордови компютър Ел.огледала Ел.стъкла Двузонов климатроник Ксенонови фарове Ал.джанти Халогенни фарове Серво управление Заводска аларма Сменени филтри, ремъци и масло.Нов съединител.Обслужено предно и задно окачване.Нови зимни гуми. Автомобила се намира в Шумен. За контакти - Митко Митков тел.0888828369
  5. vchera4

    луфт в рейката на А6 Ц4

    Натегни болта за обиране на луфта на стержена на рейката. Вижда се като погледнеш рейката отгоре откъм сервото на спирачките.
  6. А онова червеното до него не го ли продаваш?
  7. Лесничей в Ловно Стопанство "Паламара"
  8. vchera4

    Гасне като загрее

    Колега а как е стартирането при загрял двигател.Аз съм със същия двигател и като загрее трябва доста въртене за да запали. За твоя проблем според мен трябва да си погледнеш потенциометъра на клапата и по точно двете пластинки на рамото на клапата дето контактуват с пистите на потенциометъра. Виждал съм такъв дето при студен двигател си работи коректно а като загрее показваше каквото си иска.
  9. Моите уважения към организаторите - разбира се че ще уважим това мероприятие.Предлагам на всички от ШУМЕН и околностите които ще ходят да се разберем и да караме заедно към Габрово. Моя тел. е 0894701311 - ако някой иска да се чуем да звънка.
×
×
  • Create New...