Jump to content

etniesa

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Coupe 2.3

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

539 профилни разглеждания

etniesa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купувам външен гейт...може и втора употреба
  2. Купувам външен гейт може и реплика
  3. Или просто нямаш филтър на купето ..а там под чистачките имаш едно квадратно място с решетка на което се слага някакво покритие/тензухче може би.
  4. Търся да закупя маркуча от дросела към инжекцията - двг- 2.3 NG
  5. etniesa

    2.3 NG проблем

    Прав си само ,че преди да я купя колата е имала газов инжекцион и като са го продали са изолирали инсталацията и на мястото на синия датчик има друг който явно е обръщал на газ.А този който е на фланеца на главата го сменях и нямаше разлика.В общи линии мисля че проблема е с налягането.А щом дюзата работи само при студен мотор значи не би трябвало да впръсква при загрят ? Възможно ли е да дави колата по някакъв начин ?
  6. etniesa

    2.3 NG проблем

    Утре ще пробвам дюзата за студен старт.И мен ме съмнява помпата от самото начало ама......До заплата има половин месец
  7. etniesa

    2.3 NG проблем

    Здравейте колеги ! Накратко колата не пали когато загрее.Като престои 2-3 часа пали чакмак,загрее ли за да я запаля трябва 7-8 пъти да завъртя ключа да подкачи гориво.Помпата се чува че работи а и като развия маркуча и подам на контакт от него стига бензин до инжекцията...взех горивен регулатор назаем не беше оттам.По ел.с-мата има ток кабели,палец,капачка нови + замерих датчик на хол не е и от него.Идеите ми свършиха помагайте !!
  8. Същия проблем с налягането на 2.3 НГ .И аз се съмнявам в бензиновия регулатор,чакам да чуя как е при теб след смяната.
×
×
  • Create New...