Jump to content

sblack71

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

418 профилни разглеждания

sblack71's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да точно за задната кора става въпрос щипки няма, явно са махнати и е правен опит за лепене - несполучлив. Благодаря много за снимките ще търся такива щипки.
  2. Някой има ли идея, как са захванати корите на предните седалки? При мен едната виси? Приемам всякакви идеи за отстраняване на проблема. Благодаря!!!
  3. Здравей колега .Цени за ангренаж,ролки,водна помпа,пистов ремък с обтяжните ролки за ауди А3 8P 2008 г. двигател LBKDF1, version FM62Q008R8P60T40GG.
  4. Благодаря, явно ще трябва да я оправям някак си.
  5. това са накрайниците на кората, на които се закрепя за багажника (не тези на които виси), залепени са за кората, но единият при мен липсва (така го купихме). Потърсих в нета, но не мога да разбера дали се продават отделно.
  6. От къде мога да се купя държачи за задната кора? Или откъде мога да изтегля каталог с номерата на частите и аксесоарите на английски? Благодаря предварително!!!!
  7. Благодаря много!!!
  8. Ето снимки на таблото.
  9. Досега се показва малка кола, отворен преден капак (когато го отваряш), жълта лампа за маслото(трябване да се долее).Утре щсе снимам таблото
  10. Здравейте, отскоро имам Audi a3 2008 ambientе без навигация, но на средния дисплей не излиза среден разход и друга информация освен индикация за отворена врата Имам ли начин да се активира среден разход, температура и драма. Благодаря!!!!!
  11. Здравейте, някой знае ли как се сменя езика на червената навигация на AUDI A3 2007 от немски на английски и има ли update на БГ картите за 2014 г.
  12. Някой има ли ръководство за Audi navigation system BNS 5.0 на български или английски
  13. Колега бих искал да попитам имаш ли комплекта ремъци+ролки+водна помпа за смяна ? Колата е Ауди А3 2.0 Sportback 2007. Ако може да дадеш и цени , ще съм благодарен.
  14. Благодаря колега, доста е далеч от софия за да мога да добия директни впечатления, но ще мисля ...жабката наистина ме притеснява!
  15. Благодаря за изчерпателната информация, относно жабката и аз го забелязах и не съм убеден, че не е имало удар там. А би ли ми обяснил какво представлява Audi Exclusive Black оптически пакет? Този модел със SIMENS дюзи ли е и трябва ли да се проверяват и сменят специално?
×
×
  • Create New...