Jump to content

KiroPora

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от KiroPora

  1. То драмата е свалянето на фаровете и всичко около тях, а не слагането на самата изолация - не бих се наел да го правя аз. Щом евтините афтърмаркет фарове не стават - ще потърся къде да ми ги рециклират явно.
  2. Изолацията на фаровете е почнала да се рони и дава грешки за изгорели крушки/проблем с адаптивните светлини. ЧУдя се да търся ли афтърмаркет нови фарове и дали си струват или да ги оставя за рециклиране... Някой може ли да сподели опит с едното или другото?
  3. С ел седалки има и кола донор май с памет, само модула ли дс прехвърля от вратата заедно с бутона?
  4. Знае ли някой какво трябва за ретрофит на памет за предната седалка.
  5. А 6 цилиндров не търсите ли, че имам един приятел който е с такъв?
  6. Здравейте, Продавам супер запазен трилъчев мултиволан за Ауди а6 4ф. Става за а4, за а3, а8 и т. н. Без еърбега. 150 лева. За София. 0884156714
  7. С монтирането ли, може ли номера?
  8. Искам само да напиша едно "благодаря" на колегата. Имах драма с радиатора днес и ми помогна много с информация. Много отзивчив и компетентен.
  9. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    По добър и по здрав са различни неща. Първия е по здрав. И както сам се убедих и газ добре понася.
  10. Baba, въведи си в cellular data APN internet.vivacom.bg VIVACOM VIVACOM
  11. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    Звънях във В&Д да търся ламбда сонда, че едната ми дава грешки и от там намериха но Beru, а не Bosch. Някой слагал ли е друго освен Bosch каквито са оригиналните (на двойна цена)?
  12. Търся да закупя въпросната кора. За контакт лс или на 0887775789
  13. Може би е просто софтуерно ограничена до 220? На един приятел 4Ф-ката също не вдига над 220 а е с по - мощен бензинов двигател.
  14. Related: (На Шпекси новите гърненца. По обективни причини не може сам да си го постне )
  15. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    Играчка е сваляне на въздушния филтър, дебитомера, казанчетата да се разкачат. Но и до там май ще се стигне уикенда ако не вали.
  16. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    Колеги имам проблеми с единия фар. Когато се включат фаровете левият примигва, после се оправя като че ли за няколко минути си свети нормално и после изгасва. Грешката която излиза е "Left Dipped Headlight" на таблото. Не можах да намеря записана грешка с VAGCOM. Знаете ли в кой модул мога да проверя точно каква е грешката, защото на различните места пишат че е или от крушката или от баласта или от кабелите и е най - добре да проверя първо грешката вместо да сменям наред.
  17. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    Е значи не си стигнал даже до резервата, аз един път си карах 30-40км на 0км range показващ борд компютъра. Не че е за хвалене де, ама така се случи.
  18. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    При А8 не е ли окачването по - скъпото за поддръжка?
  19. KiroPora

    от 1 месец с А6/4F avant 2.0 TDI

    Относно телефонния модул, колега имаш ли слушалка в подлакътника? При мен също не искаше да се върже към блутута (но го намираше) и се оказа че този модул с отделен телефон със сим карта в колата не може да се ползва като хендс фри за мобилен телефон.
  20. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    Зависи колко караш на година все пак. При моето каране от 15к на година не мисля че ще ги сменям през година, но ще видим.
  21. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    Е ти ако тръгнеш да си смяташ разликата в данъка и гражданската на 3.0 ТДИ и 4.2и значи леко си се надскочил с покупката на 4Ф. Че и разликата от 200-300лв за гуми дето е веднъж на 3-4 години разход си включил...
  22. KiroPora

    Въпроси за А6 (4F)

    На 4.2и имаш 20 разход при градско ако висиш по задръствания. иначе е 17-18. Извънградско много зависи как караш. При каране около 120 съм правил и 11.1 разход, обаче бях много изморен и бях пуснал автопилота по тракия. При нормално каране 160-170 магистрално дава около 14 разход, а при извънградско 100-120 дава около 12-13. Ти си направи сметките дали те устройва. Иначе и на мен ми е любопитно кое му е по - доброто на дизела в града? Димната завеса като се махне ДПФ-а и се чипоса или си движиш с каравана за спорта?
×
×
  • Create New...