Jump to content

Petrovski

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Quattro 1999

Персонална информация

  • Локация
    TX

Petrovski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Значи според Вас, 3200 лв. са малко пари за тоя КУРНИК и съм изтървал прекрасна оферта??? ХХАХА, пуснах темата, за да информирам колегите, а не да ми изказвате умни мнения! И пътя си е мой проблем Имам възможност, обикалям И пак повтарям пуснах темата с добро!
  2. Здравейте колеги, реших да пусна тема относно ТОЗИ автомобил и ето защо го правя: Обадих се на човека, след като му зададах около 15 въпроса и според неговите отговори колата беше бижу, попитах го какви са забележките на тоя автомобил каквито и да са да ми ги сподели, той каза, че само тавана много лекичко бил провиснал и всичко друго било наред и в перфектно състояние, а отвън била без драскотини...отивам аз до Плевен да я видя тая кола, пак минавам 300 километра и след 2 часа закъснение за срещата ни, въпросният човек идва, след оглед на колата останових следните забежки: Провиснал ЦЯЛ таван почти до седалките Счупени щипки на интериорните лайсни както и на средната конзола Изпъкнало копче ( явно сменяно ) за халогените мисля че беше Съмнения за отварян Айрбег, имаше доста разстояние от едната страна и личеше нещо като лепено, а и лампата за айрбега светеше, като обяснението беше, че така си било, грешка някаква :D Коланите на пасажерското място не се прибираха дори насила! На дясната врата там където се слага ръката имаше окло 10см счупена пластмаса, отляво където са копчетата за Ел. стъклата имаше като следи от зъби и нокти ( яко дране ), ръчната беше обелена цялата и всичко това съчетано с ПРЕБОЯДИСВАНЕ, което беше толкова калпаво направено, че се виждаше червената боя :Х :Х :Х, след като забелязах пребоядисването спрях да гледам по колата каквото и да е, че кой знае какво още щеше да излезе. И така, ако мислите да ходите да гледате автомобила, имайте това в предвид
  3. Здравко с nickname newborn се отнесе много несериозно ( несериозно меко казано ) към мен! Ще бъда максимално кратък да не натоварвам другите потребители! Та така де, звъня аз за ОБЯВАТА ( http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=147091&p=2263254 ), разбрахме се да отида да я видя колата ( имам и записи на телефонните разговори ). И хващам си влакчето и си пътувам 550 километра и се радвам, че ще си купувам въпросната кола, ако и на живо е такава като на снимките. След 9 часов път пристигам в София и се качвам на метрото, стигам до уговорената спирка и там идва колегата Здравко, гледам аз колата, всичко ток и жица ( колата верно е много добра и запазена ) и почваме да говорим за цената, уговорихме парите и ми казва "Ами то ако искаш да я вземеш днеска няма да стане, защото не е на мое име и въпросният човек в момента го няма в София..." :о :о :о Шах и мат, оставам разочарован, започваме да мислим как да направим нещата на момента, в крайна сметка вариант нямаше. Колегата беше много "гузен" , че ме е разкарал напразно и ми обеща следното цитирам: "Добре, лично аз ще ти донеса колата, ще я карам до твоят град и от там, ще се върна с автобуса". Бреййй викам си аз, добре, че излезе точен колегата. Остави ме на автогарата и се разбрахме да се чуем по телефона. Качвам се аз на автобуса и наобратно още 550 км. ( не е проблем ). Огледа става в ПЕТЪК 04.04.2014, изчаквам почивните дни и идва Понеделник 07.04.2014, никакво обаждане, казвам си ок днеска е нямал време. Идва Вторник 08.04.2014 пак нищо, идва Сряда 09.04.2014, вече не издържам и звъня на обяд и ми затвори, отново набирам, този път телефона не се вдига. Пращам СМС: И така на 16-ти отново звъня и няма кой да си вдигне телефона Много е лесно да звънна от друг номер, но има ли смисъл ? Благодаря на отделилите време да прочетата това! Може и превода на обещаните разходи за транспорта да ги видя толкова колкото колата не че съм за 100 лева, но това не е човечно
  4. Как точно е приключена колега? Въпросният ти приятел Здравко с nickname newborn се отнесе много несериозно ( несериозно меко казано ) към мен! Ето и историята: Ще бъда максимално кратък да не натоварвам другите потребители! Та така де, звъня аз за обявата, разбрахме се да отида да я видя колата ( имам и записи на телефонните разговори ). И хващам си влакчето и си пътувам 550 километра и се радвам, че ще си купувам въпросната кола, ако и на живо е такава като на снимките. След 9 часов път пристигам в София и се качвам на метрото, стигам до уговорената спирка и там идва колегата Здравко, гледам аз колата, всичко ток и жица ( колата верно е много добра и запазена ) и почваме да говорим за цената, уговорихме парите и ми казва "Ами то ако искаш да я вземеш днеска няма да стане, защото не е на мое име и въпросният човек в момента го няма в София..." :о :о :о Шах и мат, оставам разочарован, започваме да мислим как да направим нещата на момента, в крайна сметка вариант нямаше. Колегата беше много "гузен" , че ме е разкарал напразно и ми обеща следното цитирам: "Добре, лично аз ще ти донеса колата, ще я карам до твоят град и от там, ще се върна с автобуса". Бреййй викам си аз, добре, че излезе точен колегата. Остави ме на автогарата и се разбрахме да се чуем по телефона. Качвам се аз на автобуса и наобратно още 550 км. ( не е проблем ). Огледа става в ПЕТЪК 04.04.2014, изчаквам почивните дни и идва Понеделник 07.04.2014, никакво обаждане, казвам си ок днеска е нямал време. Идва Вторник 08.04.2014 пак нищо, идва Сряда 09.04.2014, вече не издържам и звъня на обяд и ми затвори, отново набирам, този път телефона не се вдига. Пращам СМС: Външен източник И така на 16-ти отново звъня и няма кой да си вдигне телефона Много е лесно да звънна от друг номер, но има ли смисъл ? Благодаря на отделилите време да прочетата това! Може и превода на обещаните разходи за транспорта да ги видя толкова колкото колата не че съм за 100 лева, но това не е човечно
  5. Какво значи "Правилния" , как да разбера кой е правилен и кой не е
  6. Здравейте, Интересува ме как да сменя този фабричен волан: с ето този: Има ли някакви специални техники или всичко пасва идеално? И как точно се маха старият волан?
  7. Аз ли не виждам...нито зашитата седялка забелязвам, нито изтърканото копче :Х
  8. Здравейте, Попаднах на въпросната обява, колата на снимките изглежда добре...но цената й както виждаме също е доста ниска. Някакви мнения ?) Не разбирам много и ще ми е добре дошла всякаква информация http://www.cars.bg/c501615 Благодаря!
  9. Въпросът ми е: Някой слагал ли си е такава емблема, струва ли си, вижда ли се хубаво, имате ли снимки,видео и т.н., че така на видео като ги гледам се вижда едно, а на живо сигурно е доста по - различно.
  10. В крайна сметка двигателят здрав ли е ?
  11. Здравейте колеги...предстои ми покупка на кола с въпросният мотор, никога не е карана на газ и е на доста малко километри според продавача 100 000...Кажете ми мнение за този мотор, трябва ли да очаквам някакви дефекти и т.н., абе кажете общо взето за мотора каквото знаете Ще помоля и хората с такъв мотор да споделят колко им харчи !!! Благодаря !
×
×
  • Create New...