Jump to content

gospoboi

Members
  • Мнения

    82
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 2.5tdi

Персонална информация

  • Локация
    sofia

gospoboi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги сменихме три дебитомера изЧистиха се всиЧки турбо пътища нови маркучи включихме отново егр понеже беше изключен колата върви прекрасно докато загрее.След като загрее на 90 гр.няма Пъргавина.ВсиЧки стойности като я тестват са в норма.Хайде някой да каже какво може да се слуЧва
  2. Здравейте имаше прекъсната пътека на входа на компа,след спойка и нов де битомер колата не прекъсва не пуши но няма пъргавина.Няма грешки набира бавно но вдига 207 км.спокойно.Върнах я в сервиза до искусоряване.Като я направят,ще пиша отново за проблвма.
  3. Колеги днес закарах в сервиз колата на диагностика и се оказа дебитомер.Всичко добре но след като се кара малко колата пак исписва че дебитомера не е в ред.Сложихме втори и пАк след известно време излиза грешка дебитомер.Майсторите имат мнение че някъде прекъсва кабел или спойка и можа да излезе че конпютъра на колаъа е дал фира.Това с компютъра много ме притиснява.Някой ако разбира от електроника нека сподели мнение.Аз оставих колата в сервиза понеже ще я карат на електричар в понеделник,човек който разбира от компютри на коли и понеже аз не разбирам може да ми кажат най-сложния вариант нов комп.и каквото се сетят.Та ако некой може да каже нещо по въпроса ще съм му благодарен!
  4. Несъм го качвал на ваг.то ако го кача ще се знае естествено какъв е проблема.Аз нямам кабел и не разбирам
  5. Колеги незнам дали има такава тема но ще ме извините искам съвет.Пробирам се от чужбина със семейството ми и усетих по време на движение как колата забива за някакви секунди и пак се оправя,помислих че се включва помпата на климатика и затова губи мощност от втеме на време но небях усещал такова нещо преди.Закарах дъщерями в провинциятя при дядо си и навръщане минавам петрхан и започна проблема.Давам газ но не върви а на огледалото от зад черно сив дим яко.колите зад мен намалят и както пуши и не върви изведнъж се едно че се включва нещо и заработва нормално без да пуши.едва излезнах на пеърохан и като дойдох към Костинброд се оправи.Въпроса ми е какво може да се случва понеже смятям че оправянето е временно
  6. gospoboi

    2.5 TDI няма мощ

    Значи когато го направи имам чувството че свърши нафтата но отпусна ли газтя си работи нормално не тресе не прекъсвя.след това се оправя и си се форсира нормално.сменил съм дилтри и всичко което е свързано с горивото и си го прави от време на време.Страх ме е да не стане нещо щито ми предстои пътуване след два дни до гърция.ходих да я гледат на ваг ком но всичко е в нормата.Затова ми е чудно как се получава това.
  7. gospoboi

    2.5 TDI няма мощ

    Колеги да ми кажете ако някой може естествено зашо като изрежз колата на втора няйой път ми забива все едно че свършва горивото прави го само на втора скорост.колата е 2.5 150 коня.
  8. Аз резервоара го пълня винаги защото колата я карам като служебна но зареждах щом ми светне лампата.така засичам разхода и пиша пътнен лист зада приключа месеца но последния път забелязах че не ми светна лампата и сипах двайсет литра докато стигнах пак бялата черта кадето се включва лампата и пак несветна.Тогава се притесних че можеби има проблем и незнан колко гориво има зада карам до ново зареждане.
  9. Колеги можете ли да ми кажете стрелката която показва горивото и лампата за резервата както и бипкането когато стигне резервата разделени ли са ?Искам да кажа че забелязах напоследък когато стрелката стигне последната бяла чврта където се включваше звуков сигнал и лампата светва вече не се включва звук нито светлина и вече ме е страх да карам данеби да ми свърши нафтата.Колата ми е фейс 2.5 тди 1999.
  10. Колеги може ли някой да ме насочи къде в София могат да ми свържат радио касетофона"концерт1"така че да ми свирят и задните колони които са на задните врати понеже на концерта има исход само за двете предни.колата ми е а4 фейсливт 1999г август месец.
  11. gospoboi

    валове 2.5 тди

    Колега и все пак като говоритв против тези двигаъели се едно че по пътищата само аудита 2.5 с отворени капаци кой с помпа кой с валове кой нещо друго и собствениците ревът с ужас как са се прецакали като са купили такава кола имайки в предвид че това бяха автомобилите които бяха на почит преди десетина години.Наеремето москвичите не оказваха дефекти като тези аудита и защо тези германци толкова години слахаха тези двигатели на колите си за да им се подиграваме ние българите че немогли да направят надежден мотор?
  12. gospoboi

    валове 2.5 тди

    Колеха това с валовете можеби е проблем но мисля че ако колата е подържана от предишни собственици и въпреки от километража би трябвало да караш доста време без някакъв сериозен ремонт.Аз когато купих колата ми хареса това че беше доста запазена изглеждаше като нова дори оригиналните стелки бяха на нея ,въпреки че километража беше преработен аз видях че италианците са написали с боя че ремъците са сменени на 285000 км а колата беше на 152000.КУпих я без да се интересувал от това какво пише по форумите карам я година и половина минах 40000 км и несъм имал сериозен проблем свързан с двигателя засега върви добре разхода е малък с две думи върши ми работа и съм доволен а това че мотора е несполучлив немога да го коментирам заштото все още нямам основание да го кажа.Струва ми се че болшенството които дават категорично мнение са чули от някъде нещо без лично да са изпитали на гърба си и типично по нашенски дават съвети на ляво и дясно.Така че колега ако си решил да купуваш и ти харесва избора ти не слушай хората какво говорят а послушай себе си най вече шестото си чувство а то всеки го притежава и никога не лъже! Късмет!!!!
  13. gospoboi

    валове 2.5 тди

    Някъкси по меко работи ми се струва
  14. gospoboi

    валове 2.5 тди

    Колата върви добре пъргава е и е икономична.като дам газ и е на голяма предавка пуши черно но мисля пе е нормално като се товари двигателя да пуши.На въпросната гърбица на вала за която виждам като ударено с длето или секач незнам как го бях описал в началото,като работи двигателя се облива добре с масло и незнам от какво се е получило Този филтър го смених преди време и ми се струва че се промени звука на мотора.говоря за филтера на картерната вентилация
  15. gospoboi

    валове 2.5 тди

    Отговарям на колегата защо си взех ауди-защото така се случи а никога не съм се съмнявал че ауди имат проблеми с някои мотори имайки в предвид че по времето когато съм карал бмв-та всички приятели които караха ауди бяха а6 2.5 както ги наричате душегуби но не съм чувал лоши неща зя тях.Поради тези причини купих 2.5 защото знам че са икономични,мощни и бързи не съм чел форуми и т.н.т.И на истина въпреки че е вече стар модел не е лоша колата а и такива са ми в момента възможностите като се счупи ще я мисля карам я като служебна подържам я както трябва за една година минах 37000 км има добър вид но е скъпа за подръжка и сеха ако трябва да сменям и валове и тем подобни догуша ми дойде.Затова казах че бмв е по здраво защото едната петица я продадодох на380 000 .Когато я взех от Австрия беше на 220000.през цялото време когато я карах съм сменил само амортисьори и разни щанги по предницата в Дару кар и никакви проблеми с двигатели.За другите също не си спомням да съм правел нещо
×
×
  • Create New...