Jump to content

kali4a

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

650 профилни разглеждания

kali4a's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема е решен. Датчик колянов вал.
  2. Здравейте, През последните няколко седмици, се сблъсквам със следния проблем. Колата гасне докато работи на място, като след това не може да запали около 30 минути. Просто върти, но не пали. След 30-40 минути пали от първия път. Проблема е, че се случва 1 -2 пъти седмично и се опасявам че на диагностиката няма да покаже нищо. Мина диагностика преди 2 седмици, но не показа нищо. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? От къде да започна да търся проблема (гориво подаване, датчик подаващ грешни стойности) ? Благодаря предварително.
  3. kali4a

    Халдекс проблем

    Здравейте колеги, колата е S3 8L, от известно време подозирах, че халдекса не сработва когато и както трябва и вчера се оказа, че е така. Проблема е, че явно един път работи друг път не. На лигава настилка вечер върти гуми до 3та включително, отзад нищо не се случва, на лед също. От 5-6 опита на лед само един път превъртя задна гума, след това отново нищо. За сравнение миналата зима на сняг на лед на мокро, задните завъртаха от всеки път.... Масло и филтър са сменени преди 16 000 км. Масло на дифа също. Колега я закачи на ВАГ кома..никакви грешки. Четох за някакви помпи, моторчета, четки, букси и т.н......каша ми е в общи линии. Ще съм благодарен за всякакви коментари от колеги сблъсквали се с подобен проблем. Линкове към подобни теми, защото не открих много и т.н. Благодаря предварително и Честита Коледа на всички!!!
  4. kali4a

    S3 8L, турбо

    Здравейте колеги, Интересува ме каква е турбината на S3 8L APY (K04-20, K04-22 или К04-23) и каква е разликата между тях? Може ли турбина от AMK или BAM да се използва за APY. Благодаря предварително!
  5. Какво се случва с дЗверо?
  6. Това ли е горе долу варианта за който става въпрос? http://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-S3-1-8-TURBO-SINGLE-MASS-FLYWHEEL-SACHS-CLUTCH-CSC-COMPLETE-KIT-/360703208859?pt=LH_DefaultDomain_3&fits=Car+Make%3AAudi|Cars+Type%3AS3+quattro&hash=item53fb962d9b#vi-ilComp
  7. В крайна сметка след доста мислене отидох в Маднес. Ремапнаха колата, появи се някакъв проблем породен от бубините и кабелите, които не ставаха за нищо. Смених ги на следващия ден отидох пак до Пловдив. Всичко беше 6 . Колата е 258/400Nm, което е повече от добре за мен. Върви приятно, доволен съм. Е налазиха ме крадливите гниди преди 3 седмици, но не можаха да я отмъкнат . Чакам да излезе от сервиза, че са изпочупени ключалките и ще си бууст-вам на воля . В общи линии това което исках да кажа е, че съм доволен от Маднес.
  8. От Stage 1 нагоре на Revo всичко е с хардуер. Кулери мулери и т.н. присъстват в следващите нива. И реално и без чип не ме е страх да застана до никой....дерат си ме всеки ден.
  9. Със сигурност в България има мапери които са много напред с материала и много добре знаят какво правят. Но пък от друга страна Revo са мапнали в световен мащаб повече С3-ки от колкото всички аудита мапнати в България...така, че разликата според мен е на първо място в двойната цена, друга разлика между наш и марков просто не виждам, да не говорим за голяма такава.
  10. Може и да си прав...не знам. Ревотек-ната Октавия RS Stage1, ме направи "спрел" ама това е др въпрос.Може и да не мога да карам .
  11. Дърта чанта ама лачена .... Обмислям и Маднес и ТСТ също, но все пак ме инересуват и ремапите на Revo или подобни.
  12. Колеги решил съм да чипосвам S-3ката. Спрял съм се на Revo или Superchips. Моля ако има някой, който да има опит с някое от двете да сподели. Мерси.
  13. kali4a

    S3 цвят джанти

    Да и огледалата са сини
  14. kali4a

    S3 цвят джанти

    Джантите ги купих от обява. Бяха на грунд, подготвени за боя. Продавача предлагаше цвят по избор, като цената беше 500 лева за боядисани джанти. Намира се в Плевен, но не знам точно къде. Днес ще ми ги изпрати по Еконт. Ако някой се интересува и е от Плевен, мога да му дам телефона на бояджията на лично.
×
×
  • Create New...