Jump to content

StanislavCvetkov

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно StanislavCvetkov

  • Рожден ден 6.12.1986

Друго

  • Kaра
    4F

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България

Последни посетители

499 профилни разглеждания

StanislavCvetkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет, Търся 2бр говорители (басовите) за задните врати за 4ф седан 2005, че почнаха да пращят. Нивото под Bose. Или евентуално насоки за афтърмаркет/замяна.... 0888 584 664 Станислав
  2. StanislavCvetkov

    Няма тяга

    От същя мотор май има с различни пинове или нещо такова та не е гаранция. Говоря по спомен може и да не е съвсем така. По-запознатите ще кажат.
  3. StanislavCvetkov

    Няма тяга

    Същото и при мен с BMK - ремонтирахме контролера на турбото, че имал изядени зъбни колелца. Но продължи проблема. Появява се най-често: караш, спираш, гасиш и после като тръгнеш след 10-15мин и няма тяга. Чат пат светва check engine-a или реотанчетата мигат и влиза в авариен режим. Прави впечатление, че като стане така и изцежда повече предавките. Най-вече от 2-3 скорост вдига до към 4 000 оборота и тогава сменя. И да вкарам на S все тая. Може би целия контролер е за смяна, ще видим другата седмица.
  4. Кое по-точно е глупост? Че за нещо, което е 20-30лв. да не искам да минавам по каско ли? Търся си пласмасата ти вече цяло стъкло ме пращаш да сменям...Леко странно е
  5. Ок ако е налично пиши да го взема. Благодаря
  6. Пичове някой да има това в повече едно уплътнение за предното стъкло? За седан става въпрос, преди фейса. Някой педераст ми е гепил дясното и търся да си купя да не минавам такова дребно нещо по каско. В кобра търсих ама не предлагат изобощо, дори с поръчка. Мега партс и там греда... Ако някой предлага нека пише на лично с цена и ще го грабна още днес ако е в София.
  7. Ясно. При кого да отида да погледне за евентуален проблем и ако има такъв да го отремонтира.
  8. Колеги, забелязах, че на антифриза е намаляло нивото. На съда пише G12 и е червен на цвят. Предполагам такъв да търся...
  9. Колеги, приятел се е насочил към B6 с 3,0 бензин като иска да й слага газ. Помоли да разпитам във форума. Какво ви е мнението за цялата работа? Заслужава ли си? Силни и слаби страни на мотора за какво да внимава при избора? Ще е от голяма помощ ако дадете някакви насоки. Поздрави на всички и предварително благодаря.
  10. Да, така е сравнително нов съм. Само чета за момента, с технически знания не мога да помогна, защото карам от скоро 4Ф /на Jass/. Аз на теб ти писах /надявам се е ок на ти/ и във ФБ за проблем с ръчната. Ще се радвам ако може да отговориш. Поздрави на всички. Цитиране на предходно мнение!
  11. Привет. Гарантирам с това, че ги познавам и знам що за хора са, и как работят и какво е отношението им към клиента, и с това, че съм виждал направени от тях неща. Не бяха и мръднали с течение на времето. За мен е достатъчно. Цитиране на предходно мнение!
  12. Пробвай тук от Плевен са хората. Гарантирам за коректност, познаваме се.
  13. Ясно. Благодаря, Хубаво е като има кой да даде насоки.
  14. Колеги Интересува ме слагане на камера в задния номер. Една обява намерих за 70лв с кабели и захранване. В описанието пише ТИП: CCD 1089K. Китайски ментак ли е и ако да какви пари вървят читавите? Какво е необходимо допълнително да се смени ако реша да слагам такава камера? За на Jass A6-та става въпрос. Аз съм новия й горд собственик Голям пич е момчето. Повече хора като него да има!
  15. Привет на всички. Още съм нов и имам хиляди въпроси преди да си купя такава. Отказахте ме от една, бях скоро постнал тема. Въпроса ми е за какво са бутоните до този за аварийките? Единия е ESP off, той е ясен. До него на повечето е празно, не е обозначено нищо. От другата страна бутоните, единия го гледам, че е парктроник. Ако го няма, какво означава - че има само заден без преден? И този до него за какво е? Благодаря на отзовалите се
×
×
  • Create New...