plambisaBs

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About plambisaBs

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A6

Персонална информация

 • Location
  moreto

Recent Profile Visitors

551 profile views
 1. Здравейте,колеги.Имам едно питане.Възможно ли е от слаб акумулатор,в смисъл по-слабо върти вече,да се набива грешка в abs модула или няма как?Просто той ще сгъва? Ето и другата грешка!
 2. plambisaBs

  Fault 18265

  Здравейте,някой може ли да ми каже нещо за грешка 18265,. Р1857?Благодаря!
 3. Здравейте, интересува ме какво мнение имате,но само от хора зареждащи на Марешки,какво е качеството на нафтата там.Има ли странични проблеми автомобила набивали някакви грешки от работата на дюзите,компа или нещо друго???
 4. @mili 75 Ок.Благодаря.
 5. @audi+ Може би.Освен ако не засича време и температура,а моята да не влиза в граници.
 6. Здравейте,каква е причината на ваг кома да вади изгоряла свещ например на 2 цилиндър ,а при вадене и проба си става веднага червена като другите?Мисълта ми е компа засича време, температура на нагряване ли,защото очевидно не е изгоряла?
 7. Благодаря! @chefoukr Благодаря!
 8. Как е реда на цилиндрите заставайки пред мотора на Ауди А6 с6 4ф 3.0 тди?
 9. Търся Ауди а3,модел до 2002г.,автоматик.
 10. По принцип и аз мисля че са го написали заради това ,че водната помпа остава незадвижена,което си е проблем,но на сервиза ми казаха ,че има опасност и за шайбата,както и да е тъка или за по сигурно да не се прегрее колата на платформата.
 11. Да, действително на самата шайба пише с големи букви не палете двигателя без ремък.Вероятноста от скъсването и като е без ремъка е голяма,казаха в сервиза.
 12. Здравейте,интересувам се дали ще има проблем и по-конкретно с шайбата на коляновия вал,ако запаля колата без пистовия ремък,който върти хидравликата,водната помпа,климатика и динамото и я закарам до сервиз намиращ се на около 3км.Колата е ауди а6 3.0 тди 2004г.
 13. Здравейте, интересувам се къде точно се намира ,зумера за задния парктроник на Ауди а6 с6 4F седан 2004г.производство?