Jump to content

MarikMayhem

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

358 профилни разглеждания

MarikMayhem's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, понеже не съм от София а колата ми се счупи точно тук, бих желал да попитам за коректен и съвестен сервиз който няма да ми свали кожата. Напарил съм се със сервизи които освен че ми взимат парите и нищо не правят. Ако някой може да ми препоръча кадърен майстор който да разбира от подобни проблеми бих бил много благодарен. На колата и изтича всичкия антифриз и не мога да разбера от къде и защо. Ако е възможно сервиза да е в или около студентски би било чудесно. Благодаря предварително и се извинявам ако темата се повтаря.
  2. Проблема беше от датчика. Благодаря на всички за мненията.
  3. До сега пича винаги ми е познавал електрическите проблеми с кочината... Ще опитам пък квото стане. И без това не мога да го чакам него. Благодаря за мненията.
  4. Майстора го разкача и каза че най-вероятно е от него. Просто сега няма време да се занимава с мен и искам да опитам сам да го сменя. Веднага щом запалая колата и градусите са 60-90. Не знам как е възможно това. Със старото табло съм.
  5. Здравейте. Имам а3 8l 1.6 Интересува ме някой може ли да ми прати урок или да ми кажете как точно да го сменя. Когато запаля колата скача на 90 градуса веднага и след това стига до 120 някъде. Установихме че е от датчика просто не знам къде точно се намира и как се сменя. Благодаря предварително.
  6. Той ми каза, ама си коваха добре не ми издаваха звуци и си викам че може да повървят още :д Иначе с висока скорост нищо не чувам само когато карам с 20-30
  7. Здравейте! Имам следния проблем с audi a3 8l 98! Изведнъж когато се върнах от дълъг път, и намалих в града усетих някакви адски стъргания а при ниска скорост на всеки оборот на колелото се чуват свирещи звуци? Та майстора ми беше споменал че накладките и дисковете ми са за смяна но си мисля че може и да са лагери? Самата кола преди известно време почна да издава скърцащ звук като минавам и през дупки но едва ли има нещо общо.. Та въпроса ми е някой може ли да предположи какво е ? След като вдигна 50 - 60 - 70 и не чувам нищо дори когато натисна спирачката.
  8. За първа кола ми е добре След това мисля да се ориентирам към a3 8p 2.0 TDI някакви мнения за нея?
  9. Здравейте отново.. Съжалявам че повдигам темата но вече 10 хиляди км и навъртях и съм сменил само 1 датчик като изключим обслужванията Тея дето плюят по 1.6 не са особенно компетентни защото дори с газов инжекцион нямам проблем с изпреварванията даже не ръгам на по ниска скорост ) Един приятел навъртя на пасат 1.6 200000 км и само бравите му се развалиха
  10. При мен колата върви перфектно и като навъртя 15км и тогава започва този проблем.... Дадох я да я видят понеже ми е първа кола и изобщо не искам да бутам нищо... Поне да знам от какво може да е
  11. Здравейте. Преди 2 дена си купих ауди а3 1.6 бензиново и днес цял ден си го карам без проблеми. Смених му маслото и гумите за сега. Колата е нов внос и изглежда доста запазена. Карах я цял ден без проблеми и по едно време когато подадох газ колата започва да се дави... Някаква идея от какво може да е за да знам ще ви бъда благодарен!
  12. Благодаря ви за бързия отговор... Та не съм много на ясно с годините до колкото гледах в сайта вървят от 3000 до 3500/4000 лева по новите години... Не мисля да давам повече от 3500 лева за колата и също така и аз размишлявах дали ще върви добре с един скъп газов инжекцион... Никакъв ме няма на тази тема но ви благодаря за отговора!
  13. Здравейте. Скоро взех книжка и сега съм пред дилемата каква кола да си купя... Audi a3 1996-2001 ми е в бюджета и искам да попитам какви са ви мненията. Разход / Поддръжка / Бензин или Дизел благодаря!
×
×
  • Create New...