bepcho

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About bepcho

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A6 4F BMK

Персонална информация

 • Gender
  Male
 1. Аз се колебаех между Bardhal и Yacco, в крайна сметка Yacoo сложих (много ми го хвалеха) та като понавъртя километри ще разберем.
 2. Правилното си избрал.
 3. Благодаря, колега. Явно не съм огледал нещата добре... . Като прочетох и моят ще да е за смяна. Цитиране на предходно мнение!
 4. Аз за термостата съм се ровил, но чак много не намерих... при мен в тези температури (днес -14,5) колата загрява нормално, при температура около 0-5С съм минавал по 50-60км и не е вдигала над 80С. Наблюдавам я от известно време и това ми прави впечатление. Не знам дали е някакво съвпадение и всъщност термостата просто да е тръгнал да си заминава.
 5. Аз съм с БМК, не знам каква е разликата в икономичността, но разхода за който говориш се доближава до моя, даже градското си е едно към едно (за зимата). Извънградско 8-9 л. Според мен си зависи от крака.
 6. Ако се спреш на Dunlop winter sport 4D 215/60/16... много смесени чувства предизвикват в мен. На сухо и на мокро съм много доволен. На сняг и на лед от време на време е имало изненади и преживявания. Като цяло така и не ми вдъхнаха увереност. Въпреки това мисля другата зима да тествам Winter sport 5, обаче на 225/55.
 7. Туко що ме вкара в голям страх, аз умирам от кеф да си играя в дълбокия сняг... Значи така мога да прецакам нещо?
 8. Благодаря за инфото... и все пак Bardhal или Yacco мисля да е. А всъщност са като че ли и най-скъпите, не че това ги прави автоматично по-добри.
 9. Някой карал ли е до сега с Yacco и какво е мнението. Чудя се между Yacoo и Bardhal или в краен случай да налея отново Castrol, което не съм сигурен че е оферта.
 10. Аз нови ги купих, така че изключвам другия вариант... Повече ме озадачава осветлението в багажника и в краката защо не работи Цитиране на предходно мнение!
 11. Здравейте колеги, наксоро смених задните стопове от ULO с крушка на ULO с LED стоп (колата е 2006 седан) и вчера погледнах отзад и разбрах, че свтят както си искат. Поразрових тук и видях че кодировката за тях е друга. Та да попитам има ли нещо по-специално, което трябва да се направи? А също така и осветлението в краката и в багажника не ми работи. Как да го активирам? Благодаря!
 12. И аз мисля, че потропването не е нормално, но със сигурност няма да тръгна да сменям носач на сляпо без да съм сигурен, че е от него, но все пак за това търся и мнението на други колеги . Иначе за грешките за съжаление не мога да ги покажа защото няма да мога скоро да взема пак кабелчето и софтуера. Към първи Май сигурно пак ще се виждам с този приятел и ще направя няколко print screen-a и ще покажа. Съжалявам, че не мога да дам повече инфо, но не се усетих да снимам. Надявах се, че и някой друг се е сблъсквал с подобен проблем .
 13. Здравейте, имам няколко "Малки питанки" относно моята кола, за които потърсих във Форума, но не успях да открия нищо (трябва да отбележа, че не бях много упорит, но все пак...). Първо, от както съм я купил тази кола не ми свети крушката в багажника и все ме мързеше да я сменя... както и да е.. момента дойде и когато я отворих се оказа, че крушката е здрава, а кабела не е свързан към нея. Свързах го, но така и не светна и зарязах тая работа. Преди седмица разбрах, че съм имал и осветление в краката, което също не свети и се взех да мисля защо (а и не знам дали има връзка между него и това в багажника). Вчера проверих всички бушони и са си ОК. С един приятел я закачихме и поне дотам до където разбираме излиза, че веригата е някъде прекъсната. Някой сблъсквал ли се е с това? Къде да се съсредоточа да търся проблема и има ли връзка с осветлението на багажника? Второто нещо е, че и отоплението на шофьорската седалка не работи и като направихме тест се оказа, че пак някъде нещо е прекъснато. Има ли някое по-специално слабо място, което да проверя? Третото нещо е за онова скрито меню, което се отваря с "car"+"setup" - като ги натисна и нищо не става. Как да си го отключа за да бръникам повечко? И последно с риск да съм досаден - на скоро сменях лагер главина, селенови втулки и външен накрайник, но продължава да има някакво много дразнещо потропване отпред и по специално в дясно и то като минавам през съвсем малки неравности (през по-големи дупки не се чува), а като я карам по така наречените "майстрои" нищо не откриват и казват, че всичко е 6. Някой може ли да сподели нещо от личен опит? Предварително благодаря!
 14. Ясно, благодаря отново за информацията... Така като ги гледам дори Valeo са по-евтини от Magnetti mareli - гледам ги в "www.autopower.bg"