Jump to content

Snowcho

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

429 профилни разглеждания

Snowcho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега това е сигнализацията за DPF- филтъра. Този филтър е регенетивен, което ще рече че сам се почиства. За целта се излиза извън градско и караш 15-на мин. на около 90-100 км/ч на 3 предавка между 2500 и 3000 оборота. Целта е да покачи температурата на гърнето и да изгори наслоилия се "мазгоч" в филтъра. Ако това не помогне карай към сервиз на Ауди да ти го вкарат в ръчна регенерация. При мен се наложи да ходя там защото ми бе запушен на над 90% и колата бе влязла в сервизен режим. Случи се миналата пролет и ми взеха само 74 лева( В АУДИ това си е направо евтино за техните цени). И един съвет: прочиствай го един път поне на 1-2 месеца по горе споменатото упътване и няма да имаш проблем.(Ако караш само градско). Лека и спокойна
  2. Здравейте колеги преди месец имах проблем с филтъра, казаха ми направо да го махам, препоръчахами един като се обадих се хванах за главата. За премахване между 300 и 400 лева взависимуст от това къде е заврян филтъра. Самия филтър го изкопуват за около 80-100 лева и малко вазвръщаш суматата. При катализатора е друго може и да не го махаш може и да го махнеш, но интересното е че не го изкопуват за доста пари около 100-120 лева, а самия катоализатор е целия от платина и тои струва около 300+/- лева. И това говоря за Варна. Лично знам че в Перник го премахват филтъра и катализатора без пари понеже са еквиваленти за работа и изкопуване. При мен бе власъл в авариен режим колата. След дълго умуване я закарах в ауди Варна и за 80 лева ми го изчистиха и направиха диагностика. Премахването на филтъра не пречи в България но излизатели на вън в чужбина сте задължени да имате. Аз препоръчвам единсвено веднъж в година караите я в Ауди сервиз и да ви го почистят както трябва. През останалото време извън градско.
  3. Snowcho

    Проблем с компютъра

    Надявам се да си прав, сега съм заредил отново VPower и ще видя как ще е. Дано да не е нещо друго щот малко в повече ми идва вече. Почти година от както я имам и още немога да и подменя захабените работи по интериора, заради разни изниквания по нея неща - едно от които е сняма на ключове и патронници заради тапаците дет мия разбиха.
  4. Здравейте, от около една седмица компютъра започна да показва различни моментни показатели за горивото. Проблема е между 2000/3000 оборота показава моментен разход от над 9л/км и то при 3 или 4 предавка. При ускоряване преди смяна на предавките дори достига до 17-18л/км. Приде нямаше този проблем (така да го кажа). Преди при ускорене до 3000 оборота показваше моментен разход не повече от 8-9л/км и след смяна на скоростите падеше между 4-6л/км. Преди 2 седмици имах пътуване от Варна до София, на връщане минах през Бургас там заредих на Лукойл(принципно сипвам само Vpower) но просто трябваше да заредя някъде. Дали проблема може да е от нафтата дето са ми я сипали там. Другото което то се случи по време на пътя е като минах по една неравност по пътя колато отскочи малко и ужулих корите отдолу. Преди да замина за София колата бе в сервис на Ауди за почисване на ДПФ-филтъра(запушен на над 90 процента) и диагностика и там казаха че няма никакви други проблеми по нея. Колата е Ауди А4 Авант 2TDI 140 коня 2007г.
  5. Къде мога да го намеря този човек
  6. Поне споделете свестен сервиз в Варна
  7. Ауди А4 Авант 2007 140 коня
  8. Днес докато карах светна тази лампа след паркиране и изклчване на колата за около 30 мин при запалване светна и тази лампа и оборотите бяха ограничени до 3000. Моля за помощ за евентуални проблеми и тяхното решение. И да спомена е от около седмица свети лампата за DPF-филтъра.
  9. Имам още един въпрос всякаква ключалка ли ще пасне. Имам предвид има ли значение дали ще от а3 или а6 след 2005 год или трябва да търся точно за мойта А4/Б7
  10. Злодеянието се лучи в квартал Възраждане на паркинга на Пицария Амичи
×
×
  • Create New...