Jump to content

SKStoyanov

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SKStoyanov

  • Рожден ден 8.08.1973

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 1.9 AVF

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България

Последни посетители

423 профилни разглеждания

SKStoyanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Четах темата внимателно. Въпроса ми е кой може да го смени и къде.
  2. Здравейте. Искам да си сменя волана с такъв от Б7. Колата ми е А4 Б6 2004 г. Моя волан е мулти със смяна на скоростите, имам темпомат и БК. Има ли някой който може да го смени и да ми каже какво доп. трябва осве волана, по възможност около Бургас или ако няма такъв мога да отида и по далеч. Поздрави
  3. Не съм искал никой да обидя. Проблема не е в копчетата. Когато се върти в определени позиций проработват. Също и като се натисне еърбега като за натискане на клаксон също проработват.
  4. Пълни глупости колега. Не е това самите копчета работят проблема е другаде.
  5. Благодаря колега ще го проверя. Дано да е от там
  6. Здравейте. За втори път ми изхвърля маслото на хидравликата през дупката на капачката. На някой случвало ли му се е? На какво се дължи? Моля ако има някой който е в час да помогне. Иначе няма течове от другаде, свирене или други аномалий. Когато си има масло си работи перфектно системата.
  7. Може и нов, някой не предлага ли? Тук някой беше писал че са около 250 лв. В Бс по магазините са с поръчка и са по скъпи.
  8. Здравейте. Преди седмица ми светна лампата и след прочитане с VCDS излезе това "P0401 Exhaust Gas Recirculation Flow Insufficient Detected". Трия я и след известно време пак светва. Четох че не е задължително от неработещ ЕГР. Някой зблъсквал ли се с този проблем? Колата е А4 Б6 1.9 ТДИ 2004 г.
  9. SKStoyanov

    задна чистачка

    Това е проблема. Дюзата просто не се върти. Нямам представа защо.
  10. SKStoyanov

    задна чистачка

    Добре де нали на капачката има дупка през която излиза струята, а капачката се върти с рамото т.е. струята излиза само при едно положение на рамото а през останалото време пръска вътре в мея и течността се стича по капака.
  11. SKStoyanov

    задна чистачка

    Ако може някой да помогне и за моя проблем със задната чистачка. Трябва ли дюзата да се върти заедно с чистачката тъй като моята стои на едно място и пръска вътре в капачката.
  12. Благодаря ще пробвам.
  13. Здравейте колеги. От скоро съм собственик на А4 Б6 2004 г. От както взех колата има проблем с копчетата на мулти волана. Много трудно хващат направо имам чувството че ще ги изкъртя от натискане за да хванат. Имал ли е някой подобен проблем? Могат ли да се отремонтират или трябват нови. Някой ме е ли поръчвал за да каже цената каква е. Благодаря предварително на отзовалите се и поздрави.
  14. Колега имаше ли колата чейнджър в жабката? Трябва ми кутийката на чейнджъра.
×
×
  • Create New...