Jump to content

iwanchewa

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от iwanchewa

  1. Здравейте колеги, преди година и половина смених съединител на ауди А3, 8P, 2005г., но ми казаха че не са сменили помпите на съединителя. От тогава скоростите 1-ва, 5-та и задна не влизат добре. Днес... просто задна скорост отказа-влиза само когато колата не работи. Може ли някой да ми каже предполагаеми причини?
  2. Продавам ауди а3 2,0 tdi “СВ” регистрация
  3. iwanchewa

    Стъклен таван

    Здравейте, имам ауди а3,2005г-2.00tdi със стъклен таван - 2 шибидаха. Някой може ли да ми каже как се отваря задния?
  4. Здравейте, търся копчето за отключване/заключване, за предна лява врата на ауди а3,2005г.
  5. Здравейте, имате ли налично копчето за отключване/заключване, което е на предна лява врата за ауди а3, 8P, 2005г.?
  6. Здравейте, имате ли налично копчето за отключване/заключване, което е на предна лява врата за ауди а3, 8P, 2005г.?
  7. Здравейте, имате ли налично копчето за отключване/заключване, което е на предна лява врата за ауди а3, 8P, 2005г.?
  8. Търся копче за отклюване/заключване на предна лява врата на ауди а3, 8P, 2005г.
  9. Не тръгва сама от място на равно, тръгва на 1.5-2000 оборота, рита при сменяне на скорости (по принцип й е време за обслужване), над 130км пада напрежението до 8 волта, (малко преди това беше паднал акомулатора).
  10. iwanchewa

    Ауди А3 гасне

    Здравейте, вчера в големия дъжд при тръгване колата започна да вдига обороти между 1500-2000, но щом закова на 90 градуса оборотите паднаха на 500 и колата започна да гасне. Зимата в снега имах същия проблем и тогава се смениха всички маркучи, почиства се дроселовата клапа и т.н. и уж проблема беше решен, но уви - не е! Днес се качих на колата и този път при 90градуса оборотите бяха високи и се усеща тресене! На клипчето се вижда - колата не е на скорост! Кажете от какво може да е? Утре ще я закарам при друг майстор, препоръчан от познати и се надявам този път да я оправят! IMG_3555.mp4
  11. Здравейте, интересува ме жабката. Може ли да ми изпратите снимка? Ако може и на тавана
  12. За боядисване на предна броня и капак ще ми препоръчате ли сервиз?
  13. Здравейте, приятели. Не знам дали тук е мястото за тази тема, но реших да опитам. Някой знае ли в София къде е най-добре да закарам колата за за боядисване на бронята?
  14. Търся само пластмасовата част за дросел или цялата част.
  15. Здрявейте, онзи ден на моя приятел му потънал педала на газта, колата все още е в сервиза и чакаме да ни кажат дали е скъаано жило. Въпросът ми е следния - възможно ли е, ако се е скъсало жилото колата сама да е подала газ?
  16. Здравейте, търся тъмно сива - към черно предна броня за ауди а3, 1998г., без дупки за халоген.
  17. Здравейте, търся тъмно сива - към черно предна броня за ауди а3, 1998г., без дупки за халоген.
  18. Здравейте, търся предна броня за ауди а3, 1998г. Цвят тъмно сив - кън черно. Без дупки за халоген.
  19. Здравейте, проблемът ми е следния и се извинявам, ако има вече такава тема, но търсех и ненамврих: при спряло движение и при задръстванията, колата започва да вдига градусите ( до сега съм я хващала до 100°C ), пускам парното и ги заковава на 90°C. Веднага я закарах при майстора, който ми оправя перфектно колата. През Юли месец смених термостата. Сега и майстора и жичкаджията не успяват да намерят проблема. Перките се включват, но по някакъв странен начин. Някой имал ли е такъв проблем?
  20. Здравейте, днес забелязах, че багажника ми е заключен, което до сега не ми се беше случвало. След няколко часа сложих касетофон, защото до сега нямах в колата и спрях на бензиностанцията и оп... не можах да заредя бензин - външната капачка не иска да се отвори. Знаете ли нещо?
×
×
  • Create New...