Jump to content

spyzip

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  A3 2.0 tfsi quattro

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  sofia

Recent Profile Visitors

843 profile views

spyzip's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Оказа се клапан на компресор, около 120лв е самия клапан, тук ми го смениха и сега работи идеално.
 2. Ауди а3 8па 2.0тфси 2006 Проблема е че климатика не започва да работи веднага а след като загрее колата. Напълниха ми системата с фреон, и казаха че може да е от дехидрататор или компресор. Налягането било малко слабо (около 11-12 а трябва да е 15-17). До колкото знам щом се пусне климатика трябва да се включат перките на радиатора или поне малката. При мен не се включват, включват се чак когато колата загрее до 90. Дали може проблема да е в бушон или реле или ако има модул който контрулира перките.
 3. Оказа се проблема от кабела. Взех нов и сега всичко работи.
 4. да това пише, грешно съм го написал в заглавието
 5. Той си вървеше с кабела. Обадих се на фирмата която го продава, казаха че до сега не са имали такова оплакване, ако беше проблема в лиценза предполагам щяха да ми кажат.
 6. Използвам VCDS 14.10, чета и трия грешки без проблем. Но когато отида на Long Coding направа промените, Do it! -> Coding Excepted. Но след това, като отвора пак контролера седят старите параметри. Пробвах с различни контролери и настройки. Дали проблема е в кабела или в контролера.
 7. Върнах стартата задна част с ампулата, изглеждаше ми доста здраво захваната а нямам втори ключ и реших да не рискувам Но и сега ключа изглежда доста добре Важното е че колата пак пали
 8. Мерси! Ако сложа ампулата в новия ключ, после ще тръгне ли всичко, или тряба да се обучава на ново?
 9. Здравейте, купих колата онзи ден, А3 8Pa 2006, 2.0 тфси. Смених си кутйката за ключа, защото беше в много лошо състояние. Но сега на таблото ми изписа "SAFE" и не пали. До колкото прочетох е от имобилайзера. Пробвах да откача батерията за 5мин. и след това да дам ключа на контакт за 10, 5 пъти, но пак същото. А имам само един ключ. Ключът отключва и заключва вратите.
 10. Взех я За сега всичко е ок по колата.
 11. То ако е нагар може да се почисти предполагам. Нещо което ме притеснява е има ли какво да ми свалят от екстериора, огледала, лайсни ... или направо цялата ще я вземат, защото е S-line, седалките били скъпи.
 12. Update: гледах и втората, хареса ми, има забележки. Но разхода бил 15 градско и 11 извънградско. Нормално ли е толкова. И е с малка навигация без дисплай, дали може да и се сложи голяма навигация на мястото на радиото или няква афтермаркет навигация която да работи котролите на фабричната.
×
×
 • Create New...