Jump to content

heaven--

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3

Последни посетители

785 профилни разглеждания

heaven--'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз имам въпрос за тези халогени. Бронята е това. На мястото за халогена на пасажерската страна е теглича и се чуда ако взема халогените и решетките дали ще се наложи рязане на решетката, за да пасне в бронята.
  2. heaven--

    Бендикс на А3

    Ще поръчвам от 1.8T. Гледам в интернет OEM номерата са им същи на повечето за тях произведени стартери. Ще паснат ли?
  3. на мен на бавариата беше така. Пасажерската страна. Мин. година лятото я купих и пича ми вика не работи, поразглобих копчето, за късмет е била само пластинката и свалих пластмасата отгоре и стъклото проработи. След 2-3 месеца стъкло чат пат се вдигне, чат пат не. Зависи машинката по какъв късмет че уцели стъклоповдигача, но не го вдигаше напълно, докосне го за 3-4 секунди и го изпуска. Провери ги, нищо няма да ти стане, ако свалиш кората. Твоя повдигач прилича на това, погледни дупчицата му дали е счупена.
  4. Стъклоповдигачите най-вероятно са сдали багажа. Провери ги, малко ще ти е сложно да видиш от механизма, докато стъклото е горе, но би трябвало да успееш. Един стъклоповдигач ти е 4лв., поне за моето бмв е36 бяха по толкова. Ако е от тях и слагаш повдигачите, хубаво е да провериш дали машинките не са ти криви, защото тези 4лв. отиват за секунди на вятъра. Повдигачите са пластмасови и е хубаво да провериш машинките. Ремонтът става за 10 минути на врата. Edit: сега видях, че си написал, че издават звук при опит за сваляне. Доближи се до кората и чуй като цяло дали се чува работата на машинката. Клоня все повече към тези повдигачи.
  5. heaven--

    Бендикс на А3

    Този капак ли да го нарека, не зная, дето самия стартер влиза в него, нали има една втулка там, не знам на място дали ще успея да го сваля...
  6. heaven--

    Бендикс на А3

    Как да сваля този кожух ли е, идея си нямам, за да извадя втулката и да сложа нова?
  7. Зная, че не е скъпа. Идеята ми е, ще трябва ли и течността да сменя?
  8. Колата докато беше в сервиза ми казаха спирачна помпа. След смяната на тази спирачна помпа, да сменя и течността, нали така?
  9. heaven--

    Бендикс на А3

    Да ти кажа честно, не ми и дойде на акъла... Смазка с какво да направя, утре ще го сваля и ще се пробвам да го раздвижа. А иначе все пак цена?
  10. heaven--

    Бендикс на А3

    Нямаше как да не се зарадвам на хубавото време и свалих стартера, закарах го до един ел. техник и днес ми звънна, а ми каже какво да взема. Четкодържач и някаква пластама, тъй като ротора бил буквално "зле", тазш пластамаса му трябваше, за да слоби един от два стартера. Всичко изглеждаше добре. Сложих стартера, качвам се и с нагласата да чуя хубавия звук на мотора, чух неприятния звук на бендикса. Хвърлил съм до тук 100 лв. дайте цена г/д колко ще излезе този бендикс, че цял ден го майсторим и се нервирам...
  11. Ебахти късмета. Добре, че частите не са налични и не отидох. Ако може все пак да ми дадете едно мнение за партса, тъй като мислех да взема някои части и за другата ми кола от там. А иначе, минах до една морга, ама собственика го нямал. Към 5 ще ходя отново, да се надявам, че ще бъде там. Дали ще намеря читави в cars-а?
  12. Ами аз най-вероятно утре ще ходя до мегапартса. Идеята ми беше да спестя тези 20 лв., които ще дам за части, тъй като имам за смяна - стартер, помпата и радиатор на парното... Което си излиза доста скъпичко. А иначе и там ли се източва течността и се налива, или може след смяната на спирачната помпа, само да налея?
  13. Тези дни щу подхващам возилото и си задавам въпроса - да сменя ли спирачната помпа, тъй като спирачките ги няма никакви. Това беше и шибаната причина да се ударя в Сърбия... при 3-4 помпвания на спирачката, колата подобрява спирането. Не е онова което беше, но пак би могла да спре. И се чудех, дали пък проблема не е в спирачната течност. Ако има вариант, каква спирачна течност да взема? Някакви спецификации има ли?
  14. За клемите не се бях досетил. Ще ги сменя и да се надявам, че е от тях... Ще пиша утре.
  15. Дефакто да го нося на майстор. Така ли да разбирам нещата?
×
×
  • Create New...