StarDust

Members
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

About StarDust

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A3 1.8T

Recent Profile Visitors

1,371 profile views
 1. Как разбра, че ти "закъснява" турбината? На кой канал го гледаш това?
 2. Здравейтв колеги! Имам Ауди S3 2002 година с BOSE и цветното радио RNS-D. Сложих един двоен дин пайнер с преходника за усилвателя на говорителите и фантомното захранване. Проблема е, ще не хващам никакви станции, дори и с фантомното захранване. Четох, че навигацията имала 2 входа за антената. Единия да изпрати сигнал към дивърсити-то, а другия да го приеме обратно. Ако наистина е така, как да накарам пайнер-а да хване радио? Или единствения вариант е да пусна нов кабел с нова антена от покрива до СД-то както на повечето коли? Или ако има начин да се байпасне дивърсити-то?
 3. При мен на с3-ката има този преходник, а на а3-ката нямам. Ако го няма като сложиш пластмасовата кора на капака на клапаните, където пише 1.9 тди или ауди 20v зависи от мотора, няма да може да се налее масло без да се маха пластмасата. Според мен само и единствено да може да се налива масло без да се маха кората е направен този преходник.
 4. Достатъчно ми е това,което знам, за да ме откаже от марката
 5. Аз съм със самсунг с6 от 1 година и просто няма как някой да ме убеди,че прехваления iphone е по-добър с нещо. Нито съм имал забивания, лагове и такива глупости. Андроида си е много добре оптимизиран и не е тежък въобще за хардуера, с който разполага телефона. За мен iphone е супер ограничен телефон. Каквото решат от ябълката, това е. Нямаш право на избор. Докато при андроид имаш пълна свобода да правиш каквото си искаш. Дали ще инсталираш приложения, които не са от магазина или ти е писнало от еднообразния лаунчър на самсунг, просто флашваш къстъм ром и си готов. Сега някой ще каже "Някога имал ли си айфон". Имал съм-да. За мен много голям недостатък е , че нямат бутон назад особено, ако е с по-голям екран. Лично аз предпочитам андроид заради свободата, която предлага.
 6. За жалост и при мен дойде проблема с увисналите врати. Пробвах да ги регулирам от рамката и от долната панта с двата болта. Горе-долу успях да ги направя, но ме дразнят някои неща: 1 - Пасажерската врата не се затваря като я бутна по-леко. Проблема е в стоперите на долната панта. Като затварям и мине стопера за средно положение и вратата спира да се движи. Няма сила да се засили да се затвори. При шофьорската врата този проблем го няма. Там като мине средния стопер я пускам съвсем нормално и се засилва и се затваря перфектно. Възможно ли е по някакъв начин да се регулират тези стопери? 2 - Като отварям пасажерската без значение отвътре или отвън и се усеща как има напрежение при отварянето. Един вид вратата се "изстрелва". При шофьорската се отваря все едно я затварям с вдигната дръжка. Какво трябва да регулирам (панти, рамка), за да имам този ефект и на тази врата?
 7. След смяна на компютър да очакваш повече вървеж може единствено,ако на сток 1.8т сложиш комп. с чип.
 8. 100 лева за монтаж на бууст метър? Сериозен ли си? Даже и 50 да ти вземе са страшно много пари за тази "услуга". Защо не се разровиш в нета да видиш как да си го монтираш сам? Процедурата е не повече от 1-2 часа без да бързаш.
 9. Сега се разрових и като гледам има лесен начин да се развие филтъра без специалния ключ:
 10. Личнo аз бих направил като колегата Koko88. По-добре да развия 5-те болта, за да мога да развия филтъра без специален ключ, отколкото да дам 80 кинта за ключ, който се използва само и единствено за тази цел...
 11. Здравейте. Има ли някакъв сайт или някакъв начин да разбера дали моята кола влиза в акцията на ауди за смяна на бобините? Колата е с3 2001 година. Проблем ли ще е, ако има модофикации по мотора? Например: конусен филтър, блоу офф, газ?
 12. Да. Щом кода на двигателя съвпада, значи и карантиите също.
 13. Над акумулатора имаш 3 предпазителя по 30 ампера. Първия е за перките, а втория ти е за абс. Вадиш го и няма да имаш нито абс, нито EDB/EDL.
 14. Слагай точка чат-пат, че едвам се разбира нещо...