Jump to content

tonchosi

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 b8.5

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

488 профилни разглеждания

tonchosi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Някой може ли да ми препоръча сервиз или майстор които са запознати и имат опит с проблемните места по предниците на в8? Появи се тропане и не искам да сменям здрави части по предположения на някой който няма богат опит с тези модели. Благодаря предварително и ме извинете ако има пост и не съм го открил.
  2. @Denisx Здравейте колега.И аз имам проблем с лампата за налягане.Вие как отстранихте проблема финално? Пак ли се оказа от маслени дюзи в буталата или остановихте нещо друго?
  3. Здравейте Колеги! Някой запознат ли е дали този проблем със шестограма е наличен и при двигатели с код CGLC 2.0 дизел 177к.с. 2013г.? Благодаря предварително.
  4. Да, те са изпратили оферта и за задната част,макар че бях питал само за предната.Проблема да избера директно тях е че не сменят вътрешния филтър.Мисля си за вариант да ми сменят нещата в друг сервиз а да ти отида в Порше само за проверка на софт версията.След гледане на видеота в ютуб наистина смяната е лесна но ако имаш канал или познат с канал.
  5. Здравейте,прикачих офертата за да видите че на мен ми искат двойно.А вие reborn къде сменихте маслото? S tronik.pdf
  6. Това съм го гледал,но не ми харесва как снима и обяснява.По скоро това
  7. Писахме си на вайбъра ама още не е в Бг.Като го попитах къде препоръчва,каза само Порше. Получих оферта и от Порше и от Дас ауто за около 1200лв. само че в Порше без вътрешния филтър защото казват че не се сменял. Чудя се все още къде и какво да сменя. Иначе в други сервизи е около 700лв.
  8. Благодаря,ще ги проверя.
  9. Здравейте колеги.Къде сте си сменяли маслото в двете части на с троника и сте останали доволни? В дас ауто не мисля че ще ми е в бюджета. Интересуваме някъде където знаят какво да правят с такива кутии.
  10. Здравейте, Според вас има ли разлика в издръжливоста на мултитроника между б8 само с предно и такива куатро,както и 170 к.с.Тези които са куатро не са ли по издръжливи да речем при сходна употреба в годините?
  11. маслени амове-маслени амортисьори ли означава ?
  12. Здравейте, Някой сменял ли е задните пружини на а3 2.0тди с бкд двигател с по меки които да са по комфортни при каране?Карам тази кола вече 4 години и взе да ми писва това твърдо возене което идва най вече отзад.Незнам дали това са заводски пружини но знам че имат 2 жълти и 3 сини точки на тях.Толкова са твърди че като отвориш багажника и се опиташ да натиснеш окачването не поддава все едно няма пружини.Някой може ли да даде информация или линк как се различават пружините според маркировката,какво окачване е?
  13. Здравейте Може и да е писано за това но не съм попадал на инфо.Интересуваме дали регулярно се сменя маслото на ръчна скоростна кутия за ауди А3 2.0 тди бкд мотор? Втория въпрос който имам е на някой бучал ли му е заден лагер главината между 60-90км? Лятото нямаше никакво бучене и от октомври насам започна,смених различни гуми и пак остана,дали няма достатъчно грес която от студа не може да смазва добре?На ръка нищо не се усеща и има нормална инерция самото колело.
  14. Благодаря за насоките ще я закарам на диагностика за да видя какво ще кажат.
  15. Здравейте От доста време насам забелязвам че вентилаторите на радиатора започват да работят при всякакви температури на двигателя и много често.Например през зимата стартирам двигателя сутрин и перките започват да работят след 30 секунди независимо дали парното е включено или не.Това става и сега при температури сутрин от 5-15 градуса,когато двигателя е студен или полузагрял.Според мен нещо не е редно и можеби температурния датчик отчита грешна температура и стартира вентилаторите все едно антифриза е 85-90 градуса. Някой от вас имал ли е такъв проблем и ако да какво го е причинило?
×
×
  • Create New...