Jump to content

paconnni

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от paconnni

  1. Привет, преди година имах проблем с дебитомера и аз. мотора е APU, 1.8T. Колата става мудна, не набира, прекъсва. Ако дебитомера е прецакан и се премахне (мотора да остане без него), колата трябва да тръгне както си трябва. Просто ще се вдигне разхода. Мисля че няма как ако дебитомера ти е прецакан и го откачиш, двигателя да не усети разликата. Аз карах седмица без дебитомер докато взема на БОШ и колата вървеше като бясна, а преди това беше абсолютен спреляк
  2. Привет и от мен! От 3 месеца търкалям ето тази Убавица и поне засега съм очарован от нея
  3. Здравейте, да се похваля. От днес съм с нови предни накладки АТЕ, та съм по спокоен вече относно сигурността на пътя.
  4. Здравейте, при мен си има фабрична вата на капака. А и всеки, който се е качвал в колата ми е споделял как двигателя почти не се чува без значение дали скоростта е ниска или висока. Колата е от подписа ми А4 1.8Т 2000 г
  5. Външните ги виждам, че са на 3-4 мм на око, за вътрешните предполагам, че и те са така. Така че надали е проблемен кабел. Трудна ли е смяната им да знам дали да се наема аз? Сменял съм на Опелчета досега, Корса, Астра. Нещо специфично или да я карам на някой по запознат?
  6. Благодаря ти, предполагам има някакъв резерв, тъй като видимо не са съвсем на минимум и мога да покарам ден два?!
  7. Здравейте, сигурен съм, че някой от колегите по коли ще знае какво означава светещият знак на борд компютъра. Благодаря ви предварително.
  8. paconnni

    Непознат бутон

    Благодаря ти, утре ще видя дали не съм изключил датчиците, че днес го натисках.
  9. paconnni

    Непознат бутон

    Здравейте, може ли някой да даде мнение какво включва въпросното копчИ. Намира се на дясната средна колона на колата - А4 1.8 Т 2000 г.
×
×
  • Create New...