Jump to content

endemor

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от endemor

  1. Здравейте, имам да оправям щети по каско от УНИКА, не съм ползвал до сега бояджийски/автотенекеджийски сервиз в София. Имам право на доверен сервиз и умувам къде да ида. Ако имате мнение за някой от изброените ЗА или ПРОТИВ, ще съм благодарен! https://www.uniqa.bg/kontakti/avtoservizi/#sofia
  2. Здравейте в духа на темата с копчетата, може ли да ми кажете как се вади копчето за парктроника. В момента при мен не може да се натиска, работи си системата, но не мога да я изкл. ако аз искам, трябва да потегля и тя да изгасне автоматично.
  3. Имам същия проблем, сенозора работи когато си реши. След като си поставил нов, трябва ли нещо да се прави софтуерно? Настройки, чистене на грешки и т.н.?
  4. Здравейте, Търся подобен гел/силикон за сензора за дъжд и светлини А6 (2007).?
  5. Нещо такова е и при мен... ще видя за грешка и фреон, като теб
  6. Ще проверя за грешка и ще видя все пак фреона как е.... въпреки, че си духа доста добре
  7. Имаш ли някакво ръководство, къде и какво мога да разглобя и да огледам?
  8. Момчетата от D-Bros ми го оправиха миналото лято, някакви грешки имало относно климатичната система. Не съм запознат в детайли какво точно направиха. Не мисля, че проблема е във фреона, защото при предният ми автомобил, когато не съм имал достатъчно фреон, просто духа много слаб хладен въздух. В момента духа много студен въздух! Проблема ми е, че без никакви грешки или неизправности просто спря да работи и след това сам реши и пак започна работа.
  9. Здравейте, За последната седмица ми се случи 2 пъти и реших да споделя. Карам колата градско, примерно 30мин, вече загряла добре с работещ на "ауто" климатик. Паркирам, върша работа за 10мин и пак тръгвам, обаче климатика не работи!!! Свети, че е включен, дава ми да си избирам температурата, сила на струята и всичко, но просто не духа нищо от нито един отвор! Изключвам го, пускам и отново същото, карама още 2-3 мин и тръгвам сам и започва да си работи нормално. Карам А6 2007 (преди фейслифт) от година, това ми се случи 2 пъти в една седмица. Климатика работи иначе перфектно, много студено духа и всичко друго е ОК. Някой сбъсквал ли се е с подобно нещо? П.С. миналото лято имах проблем, че някои въздоховоди започваха да духат топло, но бе грешка в системата, която изчистих софтуерно.
  10. Според мен няма оправия и аз много се дразних, как някакви странни станции стоят там. Просто свикнах да си ползвам опцията "запаметени станции"
  11. Благодаря много, вече няма да доливам по 5литра течност всеки месец
  12. Значи махам бушон 36 от кутията в ляво на волана
  13. Не съм отварял бушоните до сега... Тоест да разбирам, че трябва да извадя бушон 36 от холдър 30??
  14. Здравейте, Предполагам за много от вас, екстрата - пръскалки на фаровете е нещо по-скоро, като антиекстра или поне за мен е така! Много ми се иска да спра пръскалките. Един майстор ми сподели, че най-лесно е с прамахване на даден бушон, който е за тях. Някой има ли представа кой е точния бушон?
  15. Благодаря, ще купя тази седмица и ще го сменя. Виждам, че май ще е по-лесно да сваля жабката, този руснак много се мъчи
  16. Здравейте, потърсих подобна тема, но не открих (ако има някой да я сподели). Искам да сменя филтъра в купето. До колкото разбрах се намира зад някакъв капак, след жабката. Лесно ли се демонтира? Само един ли е? Съвети или упътвания? Благодаря предварително!
  17. След като се свалят.. нещо по-специално трябва ли да се прави? ИЛИ просто се бърнват на DVD?
  18. Много некоректен!! Днес закупих гумите и джантите, записано е, че нямат криво. ДВЕ ОТ ДЖАНТИТЕ СА КРИВИ и нямах кеш в мен да ги оправя и се наложи да ги сложа криви.
  19. Утре пак ще проверя, но нямам такова меню. Все пак някой да е имал подобен проблем?!
  20. Мисля, че нямам печка. Купих я от познат, не ми е казвал! Как мога да проверя?
  21. Здравейте, Колата я карам от лятото (А6 Avant S-line 2007). От 2-3 месеца ми се случва следното нещо - сутрин паля колата и по време на шофирането започва да излиза сив дим/пушек под капака и предна дясна гума. Миризмата е като на изгоряла нафта. Гася колата и паля отново и не се появява... и след ден примерно светва ДПФ-а (мисля за версия дали има връзка). Изчиствам ДПФ-а и за 2-3 седмици нямам проблеми. След това пак се появява за ден-два. Сега, от няколко дена, вече в по-студеното време, паля сутрин и оборотите играя около 1000 за 20 секунди и пуши отново под капака за толкова време (на място). След 30сек.спира да пуши и да играят оборотите. Смятах, че е от една тръба, която беше прогоряла и я смених преди месец при братята в DBROS (те огледаха всичко около двигателя, защото сменях и горни обтегачи), но проблема все още е на лице. Нямам проблеми с двигател, каране, мощност и т.н. Грешки не светят! Само ми се осмърдява купето на изгоряла нафта Някой да е имал подобен проблем или да ми дадете някаква идея?! Благодаря предварително
  22. Да, бяха ми казали, че има набита грешка
  23. Имал съм 2 пъти подобен проблем, грешка в компа беше! Иди някъде да ти reset-нат настройките. Dbros ми ги оправиха и казаха, че се случва от време на време. Единия път ми духаше студено най-лявата до волана и един път центрлните
  24. В крайна сметка някой ще напише ли кое как се активира, за може да пробваме и да дадем отговор
  25. Благодаря за отговорите, 100% ще търся 4 еднакви! Няма да експериментирам с 2 по 2!
×
×
  • Create New...