Jump to content

VaRan

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi A8 4.2 tdi

Персонална информация

  • Локация
    Sliven

Последни посетители

663 профилни разглеждания

VaRan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен се отвиха лесно. Просто прилагай по равномерен натиск и внимавай отвертката да не превърти, за да не заоблиш каналите. Не знам дали няма да ти помогне някакъв спрей. Аз лично не съм използвал. Пожелавам ти успех
  2. Колеги проблема е решен. Оказа се че дисплея не работи именно заради лентовия кабел. Първоначално демонтирах дисплея и извадих кабела но не видях нищо обезпокояващо. Всички пътеки имаха метален цвят, нямаше видими наранявания. Затова реших да махна предния панел на устройството, за да проверя какво е състоянието на кабела в другия му край, който е включен към навигацията. Когато го извадих видях, че първите пътеки са видимо потъмнели. Лошото беше, че засегнатия участък заемаше почти цялата дължина на пистите и според мен тук рязането нямаше да помогне. Реших да се допитам до мой приятел, който се занимава с електроника и му показах кабела. След като го видя ми каза, че може да го оправи. Нямам идея какво точно е правил, но след половин час ми го върна без никаква следа от тъмните участъци. Каза че ги е почистил ама не го разпитвах тъй като нямах търпение да проверя резултата от магарията. След сглобяването всичко работи перфектно. Благодаря за участието в темата, надявам се да е полезна и за други колеги с такъв проблем. Пожелавам весели празници на всички.
  3. Благодаря много за бързия отговор. Ще я отворя за да пробвам номера с рязането. Ако не стане сигурно ще я сменя с някой от моделите, които си посочил. Приятна вечер!
  4. Здравейте колеги! Собственик съм на Ауди А4 В6, с което се сдобих съвсем наскоро. Колата я взех с проблема, посочен в заглавието на темата, тъй като смятах, че е отстраним. Навигацията изкарва звук, но дисплеят не работи. По тази причина не знам дали останалите функции са работещи. Свалих устройството и го занесох за ремонт тук в Сливен, но ми казаха, че не могат да отстранят проблема. Казаха ми, че самият дисплей е повреден(което за мен беше очевидно и преди това) и нямат с какво да го заменят. Та сега имам навигация, която не може да се използва и очевидно в Сливен няма да успеят да я ремонтират. Ще съм благодарен ако получа съвет от някой, който се е сблъсквал с подобен проблем или е наясно как да се отстрани. Ако действително не може да се ремонтира, има ли вариант за замяна с друго устройство. В една теча прочетох за проблем с лентов кабел, но вероятно няма да е това, иначе предполага щяха да го установят. Благодаря на всички предварително и весели празници
  5. Колега имах абсолютно същия проблем с моята кола. Направиха й диагностика в движение и се оказа, че турбото пренадува. След почистване на турбината този проблем не се е появявал повече. Съветвам те да намериш нормален сервиз, където да направят диагностика в движение. Ако е същото се лекува относително евтино. Приятна вечер и успех!
×
×
  • Create New...