Dkotev0

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Dkotev0

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  ...

Recent Profile Visitors

632 profile views
 1. Здравейте колеги... За или против премахване на егр на 2.5тди.. Нужно ли е софтуерно премахване и затапване с пластини или само да изключа вакума...? И ще почне ли да пуши повече или не...?
 2. Здравейте... имате ли ги все още визитника и поставката за чаши с подсветка..
 3. Цена на долните прави носачи...? Оригинални ли са с щампа...?Амортисьорчето на жабката здраво ли е и каква му е цената...?
 4. Здеавейте търся амортисьорчето на жабката на ауди а4 б6...!
 5. Аз имах сходен проблем само че на мен ми се измести и механизма и спирах по средата на стъклото... оправи ми го едно момче от софия от хаджи димитър за около час и половина работа и много разглобяване.... Всичко си работи сега нормално... не препоръчвам сами да се наемате да го правите че има много пластмаси дето може да се счупят...
 6. Здравейте търся сив кожен салон за а4 б6/б7 седан и евентуално задни кори за вратите също светли със щориако имате може ли цена... също така търся и рнс-е нави с преходите от рнс-д понеже съм с б6...?
 7. Благодаря много, ще го направя утре да видя дали ще се оправи... И ще пиша дали е станало.....
 8. Колеги имам ауди а4 Б6 и ми прави странен проблем. Като завъртя ключа изписва под дневния километраж SAFE, спира климатроника и започват да светят аварийните. Имате ли представа какво е.
 9. Гумените тампони държащи кората над двигателя за ауди а4 б6 2.5 v6 имаш ли ги...??