Jump to content

a4dian

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Последни посетители

1510 профилни разглеждания

a4dian's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Закупувана е от Sofauto 2017г. и е с отстранен разход на масло, Обслужвана с оригинални части и консумативи от Райно. Ето линк към обявата в Мобиле - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11693245975048943&slink=tl83rz Ще се радвам да получи нов грижовен собственик, фен на марката и модела.
  2. Един голям + или UP за D-bros като актуалната цена е 450 сега. И да не забравя -дават Протокол за застраховател. За сравнение небезизвестният Криско(Кристиян) иска 850 за същото, като твърди че САМО и ЕДИНСТВЕНО DasAutoservis дават документ за застраховател !!!!
  3. Може ли малко разяснения за автоматите, вграждани в В9 при куатро - ZF само за USA пазара ли са или не, S-tronic(роботизираната) кое поколение е и впечатления?
  4. Здр, сменях си тлф и ти загубих номера, преди време ми прави заключването на задна врата , сега искам за един бутон на ел. стъкло да погледнеш, моя тлф е 0888478440

  5. Petrishki - за 2к ако се намери такъв мотор ще е най невероятното нещо, ако е редовен , разбира се, Svoenraven - лично ще ти обясня всичко от позицията на преминал този цирк.
  6. Здравей, Райно, закупих А4 В 8 2.0 ТФСИ 180 к.с. наскоро. За три дни няколко пъти проверявах показанията на маслото и ми показваше различни стойности. Изминал съм общо около 400 км. Отначало показваше на 75 %, втория път малко под 50, а третия 35 , а след няколко минути вдигна до40-43%. Четох че датчика е капризен и на равна повърхност трябва да се мери.

    Първото мерене беше в Софавто, но мисля че имаше лек наклон а и сняг отдолу. Следващите в гаража ми през един ден и показа тези разлики. Нямам щека. Не ми е изписвал компа че трябва доливане. Утре сменям маслото и ще следя нивото. Малко се стресирах за тия км такива големи разлики. Интересувам се от щека за масло и ако се окаже зверски разхода какво трябва да се направи - за бутала и сегменти четох, въпросът е доставяш ли тези части и цени, а и къде препоръчваш да се извърши евентуалния ремонт. Също и щека бих искал да закупя. 

    Поздрав

  7. Здравей, колега, интересувам се от панелите за климатроник на В 6 и от възстановяване на копчета за стъкла. На панела за А/С четири копчета се нуждаят от освежаване. Предложи оферта.

     

    Поздрав

  8. a4dian

    проблем със Bi-Xenon на B8

    Колеги, възможно ли е да се поставят афтърмаркет ксенон/биксенон вместо обикновените крушки на B8, говоря за фаровете, които са с фабрични халогенни крушки, би ли рефлектирала такава смяна на компа?
  9. Благодаря за отговора, чета ръководството с голям интерес.
  10. Congo, достатъчно ли е да има просто копчета около скоростния лост или в конзолата над управлението на климатроника или за да има навигация е нужно да има копче(бутон) NAV? При 3G LOW/BASIC навигацията се чете от DVD / MMC, но означава ли че на дисплея на ММИ се виждат картите и маршрути и какво означава не поддържа видео - не чете видео или е видео, свързано с навигацията? Да разбирам ли, че има ли MMI - задължително би се поддържала навигация в зависимост от годината и вида 2/3 G - LOW/HIGH? А въобще има ли B8 без MMI?
  11. Колега Congo, моля за разяснения по следното: 1. как най-бързо и лесно да се ориентира един потенциален купувач с какъв тип MMI е дадена B 8? 2. има ли видим признак от пръв поглед MMI поддържа ли навигация - в зависимост от годината 2008,2009 -2011?
  12. Колега,търся предната лява малка решетка от предната броня.
  13. Здравей,колега, интересува ме сервоусилвател на спирачки за A4 B6, 2001, 1.8T AVJ мотор. Кажи цена и дано не се е пълнил с вода и замръзвал, че при ментова е проблема.
×
×
  • Create New...