Jump to content

Mitkatamitkata

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Mitkatamitkata

  1. On 12/3/2022 at 7:23 PM, hrmariann said:

    Привет,

    За да не отварям нова тема пиша тук. И аз се сблъсках със същия проблем (губене на температура), става дума за Audi a4 b8.5 2.0TDI 177hp код: CGLC, ръчна кутия. Беше подменен големият термостат с OEM, но разлика няма. При чертежите за въпросният мотор не излзиа обаче да същестува този така наречен малък термостат. Беше пуснато запитване и до VW, за да кажат и те, но и те отвърнаха същото -> т.е. този мотор има само един термостат. Вече четох доста подобни теми, но много от постовете бяха обвъзрани с поне 2 термостата. Възможно ли е наистина да съм само с един, след като никъде не излиза да имам втори? На какво друго може да се държи тази загуба на температура, ако не е термостат? Има ли лесен начин за проверка дали същестува наистина този малък термостат?

    Благодаря предварително!

    Колега решихте ли си проблема, с колко термостата в крайна сметка е автомобила ви.

  2. Аз преди ремонта смених оригиналното с риванолче 5х30, защото това 0х30  според мен ще е рядко, а и бозата каквато е … Също така ако не греша, реванола му даваха по видока работна температура 

  3. Искам да добавя продължението с моята кола. Първо да подчертая, че колегата @ifidik излезе прав за хидравличните повдигачи. След проверката им, бяха като лейки 😃. Смениха се всичките повдигачи, уплътнения и гумички прилежащи към това разглобяване и вече 2 седмица колата няма проблем, след ремонта колата вдигна 0.85-0.9 бара. Може някъде надолу да има и др износвания, но засега това ме устройва. Проверете си хидравличните повдигачи и ги сменяйте смело. Благодаря на всички !!!

  4. Аз все още продължавам търсенето на вещицата, онзи ден мерих налягането на маслото и стигна до 0,55 бара със сменено масло и маслен филтър, но все още не мога да разбера по-горният пост на колегата за хидравличните повдигачи, ако са те, колата когато работи няма ли да тракат и да де чуват? 

  5. Извинявам се, ако въпроса ми е малко глупав, но колко маслени повдигача има които се сменят, и вторият ми въпрос е има ли някакъв номер за оригинален такъв? Конкретно ме интерисува за 2.0 177 cglc

×
×
  • Create New...