Jump to content

deny0

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

624 профилни разглеждания

deny0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Днес установих, че секретният болт на Аудито е загубен и не мога да сложа летните гуми. Качвам снимка на болта ако някой има подобен да помогне или да ме насочите къде ще ми ги свалят. Колата е Ауди А3 2001 г.
  2. Здравейте, колеги. Колата е АУДИ А3 1.6, 2000г. бензин. Миналата седмица двигателя прегря на 110 градуса. Почти веднага отбих и спрях като изгасих колата. В момента на изгасянето от капака излезе дим и изтече антифриза. Закарах я на сервиз с платформа и там оправиха проблема със загряването (перката не е въртяла заради бушон). Сега колата не загрява, но работи по различно от преди. При по - високи обороти притриса и се чува понякога пукане от аспуха. Не е толкова мощна като преди. Като я покарах на малко по дълго разстояние, след като паркирах забелязах, че излиза дим от двигателя и от пръчката за маслото. Забелязах и че при едната свещ се вижда искрене, след като махнах корите на двигателя. Може ли да се предположи какъв е проблемът и да ме насочите към майстор, който разбира от този тип двигатели?
  3. Здравейте, старият акумулатор не иска да пали и след няколко пъти даване на ток реших да взема нов. Но не знам точно с какъв ампераж да взема. Аудито е А3 1.6 2000г с газов инжекцион. Информацията в нета е различна. Ако някой има идея, моля да сподели.Някакви предложения за марка от ниския ценови клас? Насочил съм се към Момбат и Гигават.
  4. Здравейте, тази сутрин, след като пробвах да запаля Аудито и завъртях ключа нямаше никаква реакция от страна на автомобила. Нито една лампичка не светна, още повече да запали. Сметнах, че акумулаторът е паднал и намерих един съсед да ми даде ток и запалих. Но след като той си тръгна и включих фаровете токът(електрониката) отново изгасна,а колата беше в движение. Даването на ток се повтори още 2 пъти и най- накрая потеглих. След като се прибрах отново пробвах да я припаля и пак беше паднал акумулатора. Въпросът ми е следния: дали да намеря зарядно и да заредя акумулатора или направо да купувам нов? Възможно ли е проблемът да е другаде?
  5. Колеги, вижте на какво попаднах. Чудя се дали да пробвам при тях, а дали от някъде може да се купи такъв оцветител?- http://www.dunevmotorsport-r21.com/otkrivane-na-techove-na-maslo-i-antifriz/
  6. Здравейте, колеги! Имам малък теч на масло от двигателя и не се знае от къде е. Целият двигател е в масло(така я купих) и не може да се прецени. Майсторът ми каза да измия двигателя и така може да хванем теча. Сам не мога да го измия. Единственият вариант е автомивка. Някой може ли да ми препоръча читава автомивка в София, където имат опит и внимават с електрониката? Знам, че е голям риск, но какво да се прави. Колата е Ауди А3 1.6 има и газова- незнам това дали допълнително усложнява процедурата.
×
×
  • Create New...