Jump to content

Vonko

Members
  • Мнения

    1725
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vonko

  1. Аз пък съм чувал само доволни хора от тях, като за никоя друга джамбазница
  2. При тези два автомобила като разход, вървеж и подръжка хората са най-доволни от 3.0TFSI.
  3. Мъртъв, ама здрав на копеле е баш тоя тракалник
  4. Мнооого е далече от фул екстри, но ако е на реални километри за париците си струва
  5. Ебати базовицата, всички екстри най-малкото е с вентилирана кожа и панела с копчета не е празен...той джамбазина, като има подгрев пиши всички екстри, ако колата е дълга над 2 метра пише дълга база, въобще това племе лъже повече от циганите...
  6. Пада им се на куките, това, че им откраднаха камерката и дай боже да им откраднат още доста
  7. Много от ограниченията на пътя и законите са чиста порнография. Личи си, че всичко се прави да се вземат пари от обикновенните хора. Видеоконтрола е там, където е най-безопасно и естествено да нарушиш малоумного ограничение. Затова им се пада да им откраднат и натрошат всичките пикливи камери, боклуци с боклуците.
  8. Vonko

    The new A6 Allroad

    Фаровете са с формата на старата...
  9. Джанко що не го изплющя в темата просто бре :D Ако искат и без това ще те баннат не бой се

     

    ivan.hristov.mihov@gmail.com

  10. Точно, че стелта ти предлагат всичко в едно устройство и това е ценното. Постоянно го развиват и ъпдейтват, очевидно имат много точно инфо какви камери се вземат в полицията и къде са стационарките за да ги сложат в ГПС базата.
  11. Ок, кой друг производител предлага цялата система с ГПС с детектор окомплектована и тествана с ъпдейтни на ГПСа за местните стационарни камери? Аз лично всеки път бих предпочел стелт заради тези неща.
  12. Което е уникално и се усеща по-готино от S4-ката
  13. 1.8т за мен е по-добрият мотор. Не знам къде си я намерил тази кола, миналата година на един му търсихме Б7 1.8т и нямаше никакви.
  14. Стелт измислиха и цаката на лазерите - слагат някакви пластини на номера, които комуникират с радара. До колкото разбрах пластинити правят бела на лазера да не може да те измери, не разбрах само защо трябва да комуникират с радара. Само, че ще струват тези пластини майка си и баща си - доплащат се 1200лв. Обаче друг досега не е предложил адекватно решение срещу лазерите. И това с новите камери ми потвърждава теорията - тези пичове правят най-добрите и калибрирани радари за БГ пътищата и всичко друго е компромис.
  15. Не говоря за това. То е ясно, че повечето са на много километри особено в Германия. Но съм виждал Кю 7-ци купени нови в България, които са на доста малко реални километри за годините си.
  16. Аз бих боли ме фара колко ще карам. Какво тогава дачия ли трябва да си купя?
  17. Колко повече ще са разходите на 4.2 от 3.0 при тоя кошер? И в двата случая разходите ще са сериозни Интересна оферта от дилъра на БМВ: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21520839987454585&slink=6g550c
  18. Тия мултитроници последно някой оправя ли ги в България? Моя майстор ми каза, че по негово наблюдение карането на спорт режим много им съкращавало живота
  19. Е да за такива пари може В България за толкова ще вземеш 3 на едро от горубляне от които евентуално може да сглобиш една
  20. На 120 е рано, ама тая Q7-ца на 120к в Германия ми се струва по-трудна за намиране от розов еднорог. И цената й ще е много солена, такива коли в Германия са много по-скъпи от тук.
  21. Като я вземеш почти сигурно трябва да ги смениш, после едва ли отново
  22. То на тоя толуп разхода му е последната грижа, само като обслужиш веригите ще платиш нафта за няколко години
  23. Едното върви повече, харчи повече и има по-скъпа подръжка много е просто
×
×
  • Create New...