Jump to content

svillisimmo

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 C5 Avant 2.8

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

316 профилни разглеждания

svillisimmo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. От 10 дни съм собственик на Олроуд 2.5 180к.с. 2001г. След големия дъжд във Варна онзи ден купето се напълни с вода, на таблото ми светнаха лампите за АБС и тракшън контрола. Колата като че ли взе да губи мощност и след 1 час каране угасна. Слд като разкачих акумулатора запали, но кутията не искаше да мръдне от Р позиция. Качихме я на Пътна помощ и свалиха компютъра на кутията, за който казаха, че е умрял и трябва нов. Въпроса ми е подлежат ли на ремонт и има ли съвместими номера, защото тръгнах да търся и със същия номер като моя няма друг. Казват, че има съвместими, но от друга страна майстора, който го свали моят компютър каза, че трябва да отговаря 1:1, защото модела на колата имал 3 разновидности на кутията и може да не бъде разпознат. Това е номера на моят компютър на кутията 4Z7 927 156 H. Моля за съвет и помощ. Благодаря.
  2. А възможно ли е да е заради заминали накладки???
  3. Фатално ли е да се кара така докато се отстрани проблема
  4. А от какво може да е и какво общо има климатроника с АБС?
  5. за диагностика ли е или..?
  6. Здравейте,колеги До вчера сутрин всичко беше ОК,На обяд се качих в колата и като запалих ми светна лампата на ABS и на дисплея ми се редуват индикации Удивителен и тази за маслото.Странното е, че климатика спря да духа студено в същото това време, в което светна лампата на ABS.Изведнъж угасва лампата и климатика тръгва да духа и после пак същото.Нямам идея от какво е. Колата е А6 Авант 2.8 98г. Ще съм благодарен!
  7. Здравейте, колеги От скоро съм собственик на Ауди А6 и въпроса ми е къде и при кой мога да я карам колата да я обслужва качествено? Към момента имам загуба на антифриз...кой във Варна се занимава с подобни проблеми? Благодаря!
×
×
  • Create New...