nurv

Members
 • Content Count

  4,226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About nurv

 • Rank
  пивовар
 • Birthday 10/06/1985

Друго

 • Kaра
  Audi A6 C5

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София/Севлиево

Recent Profile Visitors

2,355 profile views
 1. Машината ми е най-обикновена - Delonghi ec221. Преди нея имах Saeco с крема диск, но си замина. Благодаря за клипчето и за препоръката.
 2. Така си действам, но питам ако има някакъв пиниз.
 3. Привет! Имам питане относно смилането на кафето. Разполагам с такава мелачка: https://techmart.bg/Кафемелачка Delonghi KG79 Като си купя кафе от по-специализиран магазин ми дават препоръка от рода: "Трябва да е по-фино" или "Трябва да е по-едро". Как процедирате, когато си смилате сами кафето? Как разбирате правилната степен?
 4. Получаваме пратки от Германия сравнително регулярно и наистина откакто Спиди купиха Рапидо стана тотална боза. Предпочитам дори Български пощи да поемат пратката. Последните две дойдоха с 34 дена закъснение с около 20 препращания Спиди- Рапидо. Сега чакам една от близо месец и усещам, че няма да дойде.
 5. @Raziell SSD не е записвачка Прочети още веднъж мнението на @HannoSLM
 6. Благодаря, че ми обърна внимание. Аз им писах със запитване какво точно му има и ми се обадиха да ми кажат, че имали две бройки, които буквално 'не личало, че са отваряни'. Обаче да съм побързал понеже от сутринта имало 6 запитвания за тях. Този похват с бързането много го мразя.
 7. Ще използвам темата, за да не пускам нова с почти същото съдържание. От известно време имам мерак да си купя Х1, защото ми харесва като модел. Говорим за втора употреба. От КвантСервиз пред годините съм пазарувал не веднъж и до сега не е имало издънка. Какво ще кажете за тази бройка: https://www.kvantservice.com/product/lenovo-thinkpad-x1-carbon-2-gen-13485/ ?
 8. Аз имам 8 смени с Motul 10w-40 и един път с Havoline Texaco 10w-40. Разлика в работата на двигателя не намирам, но Havoline изчезва доста по-бавно
 9. https://www.aliexpress.com/item/AKASO-Brave-4-WIFI-4K-Outdoor-Action-Camera-HD-Waterproof-Camcorder-Diving-Underwater-Bike-Helmet-Video/32847156822.html
 10. В Младост - Мото Пфое имат тази услуга. Но тя е по-скоро да ти кажат дали амортисьорите са за смяна. В твоят случай едва ли ще ти помогне.
 11. Привет. Колата е Audi A6 C5 2.4 V6 (ALF). Инсталацията е Романо OBD II. Последният път сложих NGK модел, с който си излиза от завода, но все повече слушам, че хората слагат Bosh или подобни свещи по 8-10 лева. Нямам конкретни оплаквания освен няколко грешки с пропуск за запалването и ниско напрежение на сондите, но не знам дали и до колко има със свещите. Така или иначе съм минал пробега и мисля да ги сменя. Та какви да сложа този път?
 12. Със сигурност ги сменям и тях и дисковете. По-интересно ми беше защо няма нищо в компа, но ти си ми отговорил, за което благодаря. П.П. Стана ми лошо обаче като видях част от записаните грешки.
 13. Привет! Светна символа в жълто кръг с пунктири отстрани. Предполагам, че е време за смяна на дискове/накладки. Рекох да пусна едно четене за грешки, но няма нищо по темата. Защото е жълта ли не се е записали нищо?