Jump to content

simodh

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 2.0 FSI

Последни посетители

802 профилни разглеждания

simodh's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не съм решил да я сменям, колата ми харесва стига да ги нямаше тези проблеми... следя темата
  2. Здравей колега, имах подобен проблем с моята B6-ца същия двигател е 2.0 FSI с код на мотора AWA имаше прекъсване и то доста сериозно, което изчезна след смяна на дюза. Остават обаче нестабилните обороти и проблеми с паленето...
  3. simodh

    FRENI (!) на таблото

    При мен тази индикация се появи при слаб акумулатор(три сигнала) сутрин при първо палене. След смяна на акумулатора индикацията изчезна!
  4. Благодаря за отговора, мисля да се възползвам от услугите им при следващата смяна!
  5. Здравей колега, цената на маслото (VAG 5W30) е изключително изгодна. Търговеца проверен ли е, има ли вариант маслото да не е оригинално?
  6. Колега имам абсолютно същия проблем с моята B6-ца(двигателя е същия) нестабилни ниски обороти при студен мотор, при загрял симптомите почти изчезват и върви напълно нормално. Случвало се е и при студен и при топъл старт на двигателя да не иска да запали от раз, като при топъл двигател дори не пали без подаване на газ. Свещите са сменяни с такива специално за този двигател, не набива грешки и такива неща, карам я само с високооктанов бензин. Нямам обяснение защо се получава този нестабилен празен ход.
  7. +1 за момчетата от Елбатрон и със старата кола и с тази съм им ползвал услугите и двата пъти не беше само за допълване или профилактика!
  8. Имам абсолютно същия проблем, колата е B6 2.0 FSI Avant AWA - двигател и майстора каза, че било от вихровата клапа(незнам дали PCV е същото) след като я ремонтира нещата се подобриха, но не се оправиха съвсем - продължава да държи нестабилни обороти на празен ход, само при включен климатроник не се усеща тресене. Преди време беше светнал чека, но изгасна сам и сега го чакам да светне пак и да я закача на ВАГ-ком
  9. simodh

    Размер предни дискове

    Здравейте колеги, бих желал да повдигна малко темата на колегата, интересува ме размера на предни и задни дискове за Audi B6 Avant 2.0 FSI 150 hp. AWA мотор. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...