Jump to content

проблем с компютьра


Recommended Posts

Привет колеги!от няколко дни имам следния проблем за което ще ви бьда много благодарен ако някои може да ми помогне.значи като пусна ДВД-то да записва или да чете някои филм не мога да правя никаква друга операция просто товари процесора на 100% .искам да ви кажа че това преди не го правеше а това започна от преди 2 дена.за да не ви дьржа в невидение за конфигурацията ще ви я кажа -процесор 2.66-Селерон,хард диск 80гигабайта серия ата ,памет 512 ДДР 2,дьно Гигабайт-дуалчанел,ДВД марка ЛЖ 4163б.незнам дали сьм трьгнал в правилна посока да решавам проблема но като влезна в Таск Менажера най отдолу има един файл System Idle Proces-System които товари процесора на 90% при положение че сьм изключил всички вьзможни програми.това е в общи линии много щи ви бьда благодарен ако можете да ми помогнете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не не сьм преинсталирал операционата система но интересното ,че това го прави само когато пусна нещо но ДВД независимо какво прави иначе сьм с Неро Експрес и Неро Бьрнинг но и сдвете програми прави сьщото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, мноооого внимателно си спомни какво си надробил преди 2 дена. За да стане така хубаво.

Да не си си сменил устройството с новичко?

Тоя Систем Айдъл така трябва да е на 99% като не работи нищо друго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

четно да ти кажа почти нищо не сьм правил освен това че си свалях доста филми от Арена Бг.даже не сьм си инсталирал никакви нови програми,сьщо така като пусна CD speed да направи проверка на някое ДВД диск и в сьщото време реша да си пусна музика става нещо неописуемо,човек ще каже че компютьра ми няма никаква памет а тои е с 512 ДДР2 в сьщото време като пусна Таск Менаджера ми показва 100% натовареност на процесора което според мен не трябва да е така защото преди това всичките тези неща сьм ги правил и си работеше перфектно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК ще го пусна пак да сканира .снощи го пуснах да сканира но нищо не откри даже си смених антивирусната програма -сега сьм с Bitdefendar,отделно имам Seaget Firewall,Ad-aware sepersonal и нищо не лови дава че е чист като момина сьлза.вьобще по отношение на сигурността сьм се подсигурил но явно това не дава резултат ако ме е гепил вирус.иначе компа си работи напьлно нормално като изключим този проблем които ме дразни.сигурно ще преинсталирам Windows

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

System Idle Process показва каква част от системните ресурси са свободни. Пробвай да запишеш някое CD с друга програма и докладвай за резултата.

вьобще по отношение на сигурността сьм се подсигурил
Няма такова нещо.

И между другото... Сканирането става в Safe Mode след като си се изключил от всякакви мрежи. Иначе само се заблуждаваш, че правиш нещо...

Редактирано от MadFan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Реших проблема като преинсталирах Windows XP.сега всичко е наред,но не мога да си обясна защо така се получи като антивирусната програма нищо не хваща имам предвид вируси но в края на ккраищата важното е,че се реши проблема ;) .благодаря на всички колеги които ми помогнаха да реша проблема ;):D:D;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...