Jump to content

Гумен съединител на компресора - А4


dobrin90

Recommended Posts

Окъде мога да закупя такъв гумен съединител за компресора на климатика? Колата е 1.9 Дизел. Предната година го "смениха" работи 2 седмици и спря отново, от тогава не съм го барал, но сега за жегите съм решил да го оправя. Откъде мога да намеря тази част?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо намери причината за повреда на съединителя и след това го сменяй. Б6, както и следващите модели А4 са с постоянно зацепен компресор и този съединител се поврежда при блокиране по някаква причина на компресора. Добре е да намериш грамотен климатикаджия за този проблем иначе ще смениш още няколко съединителя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се, че компресора е от Мерцедес, според думите на майстора, доста читаво напаснат спрямо мойта таратайка :wall:.

Какви може да са проблемите на тези компресори? Поразчетох се снощи из що форуми има, но мерцедес искат регистрация и не получих много инфо.

Та достигнах до следните въпроси. Да сменям ли лагер? Тъй като не виеше, но се чудя данеби ако прави проблеми да е заминал съединителя? Да сменям ли " Дехидратор " защото можело и от него да се натоварва компресора?

Отворен съм за всякакви предложения, съвети и сервизи във Варна или Бургас. Този при който ходих предната година уж смени гумата, и за няма и 15 дена спря да работи, отговорът беше че отново е заминал съединителя и щял да ми го смени следващия път без заплащане на труда.

Искам да приложа и снимка с която да ви улесня. Снимка на съединителя. На снимката са показани от ляво капачката и от дясно гумата която в моя случай е разядена/оръфана.

Намерих и тази фирма http://www.autofrostcomfort.com/index.php?option=com_sobi2&catid=43&Itemid=47&limit=10&limitstart=10 където има части за компресори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...