Jump to content

Сони Ериксон X10


Recommended Posts

Здравейте колеги, директно към въпроса... след поредния ъпдейт на телефона " Sony Ericsson X 10" с версията Андроид 2.3.3. директно от страницата на Сони Ериксон и посредством пограмата им която търси нови такива и конфигурира телефона, той взе че си загуби иконата и с това възмойността за back up на запазените преди това в картата данни (телефонни номера , снимки , музика и т.н ) и не познава че има СД карта, След няколкократно ъпдейтване отново и отново през официалната страница .... позитивно решение няма. Интересното е че на друг телефон- Sony ericsson X8 се чете въпросната карта , а картата от X8цата се познава и чете от въпросният телефон :rolleyes:. Тоест X 10ката не си разпознава само неговата карта....:hilezh: Моля ви за съвети какво може да се направи в случая а и според мен това че и иконата Back up и непознаването на картата са взаимно свързани е основата на всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай следното:

копираш съдържанието на картата на компютъра си /внимаваш за скритите файлове/

форматираш картата през телефона

връщаш съдържанието на картата от компютъра на телефона

П.С. Някой път фотоапарата ми ги прави тия т.е. да си забрави собствената мемори карта и така се оправя :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би ти е нужен файлов мениджър, който можеш да свалиш от нета ... поне при моят Андроид 2.3.3. без такъв няма как да бръкна във файловете на SD картата, освен ако не свържа HTC- то с компа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за мненията , ще опитам да форматирам но все още ме гризе мисълта че щом като я няма иконата на Back up , тоест директния път на телефона към картата няма как да накарам го накарам да си я познава. Но от опит глава не боли.:bia:

Благодаря ви за мненията , ще опитам да форматирам но все още ме гризе мисълта че щом като я няма иконата на Back up , тоест директния път на телефона към картата няма как да накарам го накарам да си я познава. Но от опит глава не боли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стигам до задънена улица защото от съображение за сигурност, моя разбира се не намирам къде са .vcf файловете сиреч контактите.Използвам Sony Ericsson PC Companion 2.1. не знам наистина къде са.:bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...